Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het Kralingse Bos verandert in een lichtgevend sprookjesbos en wij geven kaarten weg

Door Faayyaaz van Dijk 10 oktober 2019

Wij schreven een tijdje terug dat het Kralingse Bos in een lichtgevend sprookjesbos verandert en jullie waren enthousiast! Daarom geven wij maar liefst 2 x een familiekaart weg!

Als je hebt gewonnen mag je met twee volwassen en twee kinderen (onder de 12 jaar) gratis naar De Grote Schijn! De kaarten zijn voor donderdag 17 oktober tijdens het eerste tijdsslot tussen 19.00 en 20.00 uur. Dat is nog voor de officiële eerste dag op vrijdag 18 oktober.

De Grote Schijn

Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt tijdens de herfstvakantie een decor voor een wel hele bijzondere (lichtgevende) avondwandeling. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze twee kilometer lange wandeltocht. Je kunt er licht, geluid en verschillende geuren verwachten. Dit evenement is echt een bezoekje waard. Neem een kijkje op de website voor de ticketprijzen en meer informatie.

Hoe doe je mee?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief en maak je automatisch kans op een familiekaart. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

De winactie is gesloten. Winnaars hebben al bericht gehad.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 15 oktober 2019. Op dinsdag 15 oktober krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Antwerpen

De Grote Schijn heeft al eerder plaatsgevonden in Antwerpen en was met 35.000 bezoekers dan ook uitverkocht. Hieronder een sfeerimpressie van wat je kun verwachten in het Kralingse Bos.

adv.