Breakaway Café bestaat 25 jaar en viert dat op deze toffe manier

Aangeboden door Mad Mick’s Breakaway Cafe 2 november 2018

Denk aan iconische Rotterdamse bars en je denkt aan de Breakaway. Of eigenlijk: Mad Mick’s Breakaway Café. Deze bar, waar we allemaal wel eens geweest zijn (toch?), bestaat 25 jaar en viert dat uitgebreid. Met kortingen, evenementen én een winactie op indebuurt Rotterdam.

Een van de meiden die nu achter de bar staat bij Mad Mick’s Breakaway Café, is eigenlijk geboren dankzij haar werkplek. Haar ouders hebben elkaar namelijk ooit ontmoet in de Breakaway. Uit betrouwbare bron weten we dat dit lang niet het enige koppel is dat daar is ontstaan. Heb jij ook zo’n goede herinnering aan de Breakaway, of een leuke foto die je er in de afgelopen 25 jaar gemaakt hebt? Deel het met ons, door een mail te sturen naar [email protected], met als titel ‘BREAKAWAY’.

Win €50,- om te besteden bij Mad Mick’s Breakaway Café

Wij kiezen vervolgens een persoon uit die €50,- mag besteden in het jarige café. Aan de bar bij onze Barman van het Jaar Allan Brown, bijvoorbeeld. Je kunt je foto of verhaal(tje) insturen tot en met zondag 25 november 2018. De leukste foto’s, quotes en verhalen verzamelen wij in een artikel, waarin we meteen de winnaar bekend maken.

Evenementen

  • Maandag 19 november: Karaoke Celebration
  • Zaterdag 24 en zondag 25 november: Birthday Bash, met dj’s, entertainment, een photobooth en na 00.00 uur 25% korting op alles
  • Woensdag 28 november: Salsa Night

Kortingsacties

  • In november krijg je iedere dag tussen 20.00 en 21.00 uur 25% korting op alles wat je bestelt:
Breakaway korting
Topper

25% korting op alles

Eten en drinken - Geldig t/m 30 nov 2018
Breakaway korting

25% korting op alles

  • Tot en met januari 2019 kun je stempels sparen voor een gratis cocktail:
Breakaway cocktail
Topper

Spaar voor een gratis cocktail

Eten en drinken - Geldig t/m 31 jan 2019
Breakaway cocktail

Spaar voor een gratis cocktailDeze bijdrage wordt je aangeboden door Mad Mick’s Breakaway Cafe. Meer over Mad Mick’s Breakaway Cafe ontdekken?

Mad Mick’s Breakaway Cafe

vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten16:00 - 01:00

Karel Doormanstraat 1, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.