Win kaarten voor de enige echte comedy club in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 6 maart 2019

Laatst schreven wij nog een artikel dat Rotterdam een heuse comedy club krijgt: Comedy Club Haug. En nu mogen wij maar liefst 2 x 2 kaarten weggeven voor het openingsweekend!

Het openingsweekend is op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Buikpijn – en gratis je buikspieren trainen – van het lachen. Daar wil jij bij zijn toch?

Vrijdag 15 maart

Speciaal voor de opening ontvangt de Rotterdamse comedian Tim Hartog diverse gasten waaronder één van de eerste stand-up comedians van Nederland. Hij was een van de eerste Lama’s en is nu dus ook als eerste te zien op het podium van Comedy Club Haug: Martijn Oosterhuis. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Zaterdag 16 maart

Tim Hartog en Daan van der Hoeven komen nu al sowieso langs en meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Zo doe je mee aan de winactie

Jij kunt er op één van deze dagen dus gratis bij zijn! Meedoen is heel makkelijk: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 12 maart 2019. Op woensdag 13 maart ontvangen de winnaars bericht – dan horen wij graag op welke dag je naar Comedy Club Haug wilt gaan.

Deze winactie is gesloten

Lees ook:

Lachen, gieren, brullen! Rotterdam krijgt een eigen comedy club

Kan jij soms een avondje lachen gebruiken, maar heb je geen idee waar je heen moet in Rotterdam. Nou...

12 x deze films zijn opgenomen in ons mooie Rotterdam


Meer over Comedy Club Haug ontdekken?

Comedy Club Haug vrijetijd en uitgaan

Mauritsstraat 173, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.