Rennen! Bij deze beddenwinkel is er een grote showroom-uitverkoop

Aangeboden door totaalBED Rotterdam 19 april 2019

De slaapkamer opnieuw inrichten? Toe aan een nieuw bed? Goed nieuws, want beddenspecialist totaalBED in Rotterdam heeft nu een grote uitverkoop van een groot aantal bedden uit de showroom.

Wegens collectievernieuwing zijn een hoop modellen scherp geprijsd, zo laat totaalBED ons weten. “We bieden 50% korting op showroommodellen. Dit geldt voor zowel vlakke als elektrische boxsprings, maar ook voor ledikanten en kinderkamers. Bij enkele ledikanten loopt de korting zelfs op tot 70%!”

De kwaliteit blijft top

Je koopt een showroommodel zoals het in de winkel staat, dus what you see is what you get. En dat het showroommodellen zijn betekent niet dat je inlevert op kwaliteit! Bovendien krijg je vijf jaar garantie. “Alle producten zijn in Europa geproduceerd, dus je kunt er zeker van zijn dat je er écht lang plezier van hebt.”

Veel showroommodellen kun je direct meenemen; je bent dus niet afhankelijk van een levertijd. Mocht je snel een bed nodig hebben, dan is dit je kans! Je kunt gewoon langskomen in de winkel, maar je mag ook online een afspraak maken met een adviseur. Let op: op = op!

Benieuwd op welke bedden je extra korting krijgt? Deze, bijvoorbeeld!

Nieuwe collectie totaalBED

Niet per se op zoek naar ‘koopjes’? Geen probleem, want naast showroommodellen vind je bij totaalBED ook al veel van de nieuwe collectie, zoals boxsprings in nieuwe stoffen en kleuren én ledikanten. En het allerleukste: je ontvangt nu ook 30% korting op de reguliere boxspringcollectie en 50% korting op matrassen en bedbodems. Wauw!

Open op tweede paasdag

Gauw naar totaalBED dit weekend voor de showroomuitverkoop, óf om de nieuwste collectie te checken. Geen tijd? Ook op tweede paasdag is het filiaal in Rotterdam geopend (geldt trouwens ook voor alle andere 21 filialen in Nederland). De uitverkoop gaat hard, dus wees er rap bij!Deze bijdrage wordt je aangeboden door totaalBED Rotterdam. Meer over totaalBED Rotterdam ontdekken?

totaalBED Rotterdam

speciaalzaken

Geopend10:00 - 21:00

Watermanweg 109, Rotterdam

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.