Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Komende dagen héél veel producten voor €1,- bij Flying Tiger

Aangeboden door Flying Tiger 12 april 2019

Ja, je leest het goed: Flying Tiger gaat weer stunten met de prijzen! Van 12 tot en met 22 april 2019 kosten alle paasartikelen uit het assortiment maar €1,-. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je als lezer van indebuurt bij je aankoop een waardebon van €3,- die je bij je volgende bezoek kunt besteden. Tijd om op koopjesjacht te gaan!

Van knuffelschaap tot dansende kip: je vindt het hier

Wie al eens eerder bij Flying Tiger is geweest, weet dat de prijzen hier altijd al laag zijn. Tijdens de paasactie doet de Deense keten er nog een schepje bovenop. Ben je last minute op zoek naar versiering, cadeautjes of chocolade-eitjes voor Pasen? Je vindt het allemaal bij Flying Tiger! Ook voor handige dingen als opschrijfboekjes, interieurspullen en speelgoed kun je altijd bij Flying Tiger terecht. Naast die standaard producten zit je hier trouwens ook goed voor spullen die net wat origineler zijn. Wat dacht je van een hysterisch dansende haan (geen grap) of een piñata in de vorm van een paasei of kuikentje? Voor het geld hoef je het niet te laten! Benieuwd welke producten je tijdens de paasactie kunt scoren voor €1,-? Nou, deze bijvoorbeeld:

Lees verder onder de foto >

Foto: Flying Tiger
Foto: Flying Tiger
Foto: Flying Tiger
Foto: Flying Tiger
Foto: Flying Tiger

Korting tijdens je volgende bezoek

Ook als je geen nieuwe paasspullen nodig hebt, is het de moeite waard om tussen 12 en 22 april bij Flying Tiger langs te gaan. Zoals we al verklapten, krijg je bij iedere aankoop een waardebon van €3,-. Koop je de volgende keer voor €10,- of meer, dan krijg je €3,- korting. Is dat even mooi meegenomen! Het enige wat je hoeft te doen, is dit artikel laten zien aan de kassa. Je kunt het uitprinten of openen op je telefoon. De kortingskaart die je meekrijgt, is geldig van 23 april tot en met 26 mei 2019. Goed om te weten: deze actie geldt exclusief bij de Flying Tiger-filialen in Rotterdam, Rotterdam Alexandrium, Den Haag en Utrecht.

Lees verder onder de foto >

Pasen Flying Tiger
Foto: Flying Tiger

Leuk voor de kinderen

Nog een reden om tussen 12 en 22 april binnen te stappen bij Flying Tiger, is dat er ook voor de kleintjes genoeg te doen is. In de winkel is een speurtocht uitgezet, waarbij de kinderen op zoek gaan naar paashazen. Hebben ze de tocht afgelegd, dan krijgen ze een leuke kleurplaat en een cadeautje mee naar huis. Als je die kleurplaat later met Flying Tiger deelt via Facebook of Instagram maakt je kroost bovendien kans op een leuk spelpakket ter waarde van €25,-.

Verrassing!

Als je regelmatig bij Flying Tiger komt, weet je inmiddels wel dat bepaalde producten hier altijd in de schappen liggen. Daarnaast wordt het assortiment iedere maand uitgebreid met 300 nieuwe artikelen. Wat voor artikelen dat zijn, is steeds weer een verrassing. Benieuwd wat er momenteel zoal in de schappen ligt bij Flying Tiger? Via de oranje button onderaan dit artikel bekijk je de nieuwste items uit het assortiment.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Flying Tiger. Meer over Flying Tiger ontdekken?

Flying Tiger

winkelen

Gesloten12:00 - 17:00

Binnenwegplein 8, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

adv.