Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win een verwendag voor twee personen in een wellnessresort naar keuze

Door Redactie indebuurt Rotterdam 2 december 2019

Nog een paar weken en dan is het officieel winter. Brrr… In deze periode kan jij vast wel wat extra warmte gebruiken. Wat is er dan lekkerder om jezelf te verwennen met een bezoekje aan een wellnessresort? En ook nog eens op kosten van indebuurt?! Doe mee met onze winactie en maak kans op een dag in een wellnessresort naar keuze t.w.v. €100,-! Wij verloten drie cadeaubonnen.

Lekker badderen in een warm bad, genieten van een massage of ontspannen in de sauna; het kan allemaal! Ken jij een vriend of vriendin die ook wel wat ontspanning kan gebruiken? Dan is dit een top kans om hem/haar mee te nemen. Om het feest compleet te maken: jij mag zelf bepalen naar welk wellnessresort in Nederland jij gaat.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt-Rotterdam en je maakt automatisch kans op deze verwendag. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Rotterdam. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kon tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december kregen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.
**De winnaars kunnen kiezen uit alle wellnessresorts in Nederland met cadeaubonnen t.w.v. €100,-.

Lees ook:

Op Zuid komt een nieuwe beautyzaak en ze hebben een geweldige openingsactie

Op Zuid komt een nieuwe beautyzaak: Skim Wellness Zuid opent haar deuren op 18 november aan de Gooil...

De leukste beautywinkels in Rotterdam waar je geweest moet zijn

5 x luxe winkels in Rotterdam

adv.