Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voordelig weg in het najaar + nog 4 fijne acties

Door Britte Kramer 27 september 2019

Waarom je weg zou willen uit Rotterdam: geen idee. Maar voor wie het wil is er nu een hele voordelige aanbieding. De thuisblijvers hoeven zich ook niet te vervelen, want die scoren onder meer een tv of kookgerei met fikse korting.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Professioneel grillapparaat

Met dit professionele grillapparaat maak je de lekkerste pizza’s, biefstukken en andere culinaire uitspattingen. Nú bij Aldi voor €149,-. ’t Is even een investering, maar dat bespaar je later weer op etentjes buiten de deur. Voortaan ben jij iedereens lievelingschef!

Professionele, Roestvrijstalen Grill Maker

20% korting op televisies en muurbeugels

Wie altijd al droomde van een thuisbioscoop, slaat dit weekend z’n slag. Bij Expert krijg je nu namelijk 20% korting op televisies van verschillende bekende merken. En die korting geldt voor alle beeldformaten. Ook op muurbeugels trouwens, zodat je je nieuwe aanwinst heel bioscoop-achtig op kunt hangen.

Op televisies en muurbeugels

Houten dierenhuis

Gun je huisdier een dierhuis! Katten, konijnen, kleine hondjes… ze hebben vanaf nu hun eigen plekkie, met dit houten dierenhuis van Action. De prijs? €19,98.

Houten Dierenhuis

40% korting op pannen van Tefal

Is jouw koekenpan een beetje aangekoekt, of ben je met dit rotweer ineens heel hard op zoek naar een grote soeppan? De pannen uit de pannenserie Chef’s Delight – veelbelovende naam, al vraag je ’t ons – van Tefal koop je nu met 40% korting bij Blokker.

Tefal pannenserie Chef’s Delight

Voordelig weg in het najaar met Roompot Vakanties

We kunnen je geen zon beloven, maar wel een heel fijn huisje om die grauwe herfstdagen in te slijten. Je kunt kiezen uit 15 vakantieparken van Roompot Vakanties, in Nederland en Duitsland. Voor een weekend betaal je €109,- en voor een midweek €89,-. Deze deal scoor je nu bij Albert Heijn.

Voordelig weg in het najaar met Roompot Vakanties

Meer aanbiedingen

Bekijk nog veel meer actuele aanbiedingen in Rotterdam op deze pagina.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.