Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het blijft fris, maar met deze aanbiedingen heb je binnen niks te klagen

Door Britte Kramer 30 januari 2020

Wie dacht dat de lente in aantocht was: niet echt. Het schijnt toch nog even goed winter te worden binnenkort, en daar springen de winkels slim op in door lekkere kortingen te geven op precies de juiste dingen.

Met deze warmwaterkruiken, theeglazen, pully’s, bordspellen en kledingkasten (voor al die dikke truien) kom jij de komende tijd wel door.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Warmwaterkruik voor €8,60

Vroeg onder de warme wol kruipen is misschien wel de beste remedie voor koukleumen, de komende tijd. Met een kruik warm je die ‘wol’ alvast voor, zodat je in een heerlijk comfortabel bedje stapt. Voor deze warmwaterkruik betaal je tijdelijk geen €10,75, maar €8,60.

Fashy warmwaterkruik van € 10,75 voor € 8,60

Theeglazen: 2 voor €2,-

Gure toestanden buiten compenseer je binnen met een lekker warm drankje. Bij Blokker zijn diverse soorten theeglazen in de aanbieding: voor twee stuks betaal je nu twee euro. Even snel uitgerekend komt dat neer op een euro per stuk. En ze zijn nog vaatwasbestendig ook!

Luminarc alle theeglazen 2 voor €2 €2.00

Dames- en herenpully’s 1 + 1 gratis

We <3 ANWB-koppels. Daar krijg je toch een glimlach van op je gezicht? Doe jezelf, je partner en ons dus een lol, en scoor voor zowel jou als je hubby/wifey zo’n zalig warme pully bij de ANWB-winkel. Leden krijgen nu namelijk de tweede pully gratis.

Diverse dames- en herenpully’s 1+1 gratis voor leden

Monopoly voor Millenials voor maar €9,98

Ben jij een échte millenial? Dat zullen we nog wel eens zien. Ga naar Top1Toys voor het bordspel Monopoly voor Millenials. Je betaalt nu €9,98 in plaats van €26,99. Dat scheelt!

Monopoly voor Millennials van € 26,99 voor € 9,98

15% korting op een kledingkast

Al die winterkleren nemen flink wat ruimte in beslag hè? Goed excuus voor een nieuwe kledingkast. Wie nu een STOCK-kledingkast koopt bij Leen Bakker krijgt 15% korting.

Op alle STOCK kledingkasten 15% korting

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.