Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een nieuw matras, mooie sweater en nog meer Rotterdamse aanbiedingen

Door Luuk Barendrecht 7 november 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Rotterdam kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rijtje.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Elastifoam matras

Lekker slapen doe je natuurlijk alleen maar op een goed matras. Leen Bakker biedt een matras aan gemaakt van elastifoam voor maar €99,99.

Easy 1600 Elastifoam € 99,99

Boxspring dramman elektrisch

Met een nieuw matras heb je ook een goed excuus om een nieuw bed te kopen. TotaalBED geeft meer dan €850,- korting op een elektrische boxspring: van € 2.839 voor € 1.987.

Boxspring dramman elektrisch van € 2.839 voor € 1.987

Sweater van Jola Mode

Heerlijk is het om met je dikke trui de deur uit te stappen als het grauw en grijs is buiten, daarom moet je bij Jola Mode zijn: een nieuwe sweater voor €24,99 klinkt niet verkeerd.

Sweater € 24,99

Rude Spiegel

Als je nieuwe sweater dan binnen is kan je jezelf goed bewonderen in een nieuwe spiegel met €48,- korting. Deze spiegel is afgeprijsd van € 79,99 voor maar € 32,- bij Jysk.

Rude Spiegel van € 79,99 voor € 32

Isoleerkannen van Blokker

Om helemaal winterproof te worden heb je natuurlijk wel een thermoskan nodig. Heerlijk om ’s morgens de deur uit te gaan met een lading warme koffie of thee achter de hand. Blokker heeft Isoleerkannen met vijfentwintig procent korting je betaald dus maar €10,49.

Alle isoleerkannen van € 13,99 voor € 10,49

Meer aanbiedingen

Dacht je dat dit het was? Nou, echt niet! Hier vind je nog veel meer actuele aanbiedingen in Rotterdam.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.