Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn onze 5 favoriete aanbiedingen in Rotterdam deze week

Door Britte Kramer 6 december 2019

Over aanbiedingen niks te klagen: er zijn er elke week genoeg. Zo veel zelfs, dat je er een dagtaak aan hebt om alle folders uit te pluizen. Gelukkig kun je die taak met een gerust hart aan indebuurt overlaten. Dit zijn volgens ons de vijf parels van deze week.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

DreamTents voor €9,98

Is Sinterklaas vergeten een DreamTent te kopen voor jouw zoon of dochter? Dan kun je er nu zelf alsnog een kopen bij Top1Toys. Normaal kosten ze €19,95, nu maar €9,98. Dit ‘tentje’ span je heel gemakkelijk over het bed, en vormt het perfecte knusse, veilige hutje om heerlijk in te lezen en te slapen.

Dream tents van € 19,99 voor € 9,98

Keukenhulpjes: 2+1 gratis

Bij Xenos krijg je nu ieder derde ‘keukenhulpje’ cadeau. Helaas hebben we het dan niet over een kok of een afwasser, maar een rasp, mes of tang kan ook maar net van pas komen!

Alle keukenhulpjes 2+1 gratis, vanaf € 1,99

Voedingssupplementen voor €1,99

Dit weer vraagt om een beetje extra aandacht voor het afweersysteem. Bij Holland & Barrett kun je flink inslaan, want voor een aantal geselecteerde supplementen van eigen merk en Nature’s Garden betaal je nu geen €3,99 maar slechts €1,99.

Geselecteerde Supplementen van Holland & Barrett & Nature’s Garden van € 3,99 voor € 1,99

20% korting op bakplaten

We gaan richting kerst, en voor heel veel families betekent dat: het gourmetstel of de bakplaat mag weer op tafel! Blokker speelt hier handig op in door 20% korting aan te bieden, waardoor je al voor €19,99 een bakplaat hebt.

Alle bakplaten vanaf € 19,99

Glaswerk 1+1 gratis

Hoe mooi zijn deze glazen van Kwantum?! Voor de series Ruit, Flower en Urban geldt nu dat je ieder tweede glas gratis krijgt. Hoef je nét iets minder angstig te zijn dat iemand er een laat vallen, tijdens de feestdagen.

Glasserie Ruit, Flower en Urban 1+1 gratis, vanaf € 2,00

Meer aanbiedingen

Was dat het? Nee, zéker niet! Want misschien ben jij wel op zoek naar een laptop, eetkamerstoelen of betaalbare boodschappen. Een uitgebreid aanbod aanbiedingen vind je op onze speciale pagina met actuele aanbiedingen in Rotterdam.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.