Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je proberen, deze zomer! 5 x de leukste acties met je Rotterdampas

Door Britte Kramer 12 juli 2019

Heb jij de Rotterdampas al? Nee? Dan loop je dus – onder (véél) meer – de volgende acties mis. Zonde, want dit zijn dingen die we stuk voor stuk een keer willen proberen deze zomer. En als dat met korting kan, dan zeggen we daar natuurlijk geen nee tegen! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bloemen uit de pluktuin

Pluktuin Natuurtalent Rotterdam

Bij Pluktuin Natuurtalent mag je zelf je eigen bloemen plukken. Dat is natuurlijk sowieso al veel leuker en creatiever dan een bosje uit de winkel plukken, maar ook nog eens een stuk goedkoper. En in juli 2019 al helemáál – mits je de eigenaar van een Rotterdampas bent. Dan krijg je in deze maand namelijk 50% korting op je zelfgeplukte boeket. Om je een indicatie te geven: een middelgroot boeket kost dan maar €3,75 in plaats van €7,50.

Klik hier voor deze actie.


Meer over Natuurtalent ontdekken?

Natuurtalent bezienswaardigheden

Gesloten10:00 - 17:00

Veldkersweg 50, Rotterdam

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Suppen

Suppen Rotterdam

‘Suppen’ staat voor ‘stand-up paddling’. Kortom: staand op een board, met een paddle in je hand, het water over. Als je de slag eenmaal te pakken hebt is dat superontspannend. Met je Rotterdampas krijg je tot en met 31 augustus 2019 25% korting op een beginnersles. Want je moet die slag natuurlijk wel eerst te pakken kríjgen. Gelukkig weten de leuke leraren bij SUP’s Up precies hoe ze het jou moeten leren. Voor je ’t weet wil je nooit meer van dat board af.

Klik hier voor deze actie.


Meer over SUP’s Up ontdekken?

SUP’s Up sport en bewegen

Vandaag gesloten

Prinsemolenpad 4, Rotterdam

Bekijk meer:sport en bewegen

Kleuradvies

Kleuradvies Rotterdam

Wil jij wel eens van een professional horen in welke kleuren jij het beste uit de verf komt? De professionele kleur- en stijlconsulent van Kleurrijk Advies zorgt ervoor dat jij anders naar je kledingkast gaat kijken, en adviseert je ook op het gebied van haar, make-up en accessoires. Ook geeft ze je tips mee over hoe je kleuren het beste kunt combineren. Dat scheelt een hoop miskopen! Tot en met 31 augustus 2019 krijg je 25% korting op zo’n persoonlijk kleuradvies.

Klik hier voor deze actie.


Meer over Kleurrijk Advies ontdekken?

Kleurrijk Advies dienstverlening

Oudedijk 102c, Rotterdam

Bekijk meer:dienstverlening

Paardencoaching

Natuurlijk Gecoacht paardencoaching Rotterdam

We zien het steeds vaker voorbij komen en het kan dus ook in Rotterdam: coaching met behulp van een paard. Een paard kun je namelijk niet voor de gek houden. Dat kan goed confronterend zijn, maar juist daardoor veel opleveren. Nieuwsgierig? In de maand juli 2019 krijg je met je Rotterdampas 50% korting op zo’n sessie bij Natuurlijk Gecoacht.

Klik hier voor deze actie.


Meer over Natuurlijk Gecoacht ontdekken?

Natuurlijk Gecoacht coaches

Gesloten09:00 - 17:00

Bergse Linker Rottekade 173, Rotterdam

Bekijk meer:coaches

Glowgolfen

Glowgolf Rotterdam

Denk je even in: minigolf, maar dan in het donker, in een fluorescerend decor in Hollywoodstijl. Met een 3D-bril op je neus, om het nog spectaculairder te maken. Hóe leuk is dat? Je test het (tot en met 29 februari 2020) met 25% korting, bij Glowgolf De Kuip. Als je een Rotterdampas hebt, tenminste. En niet één keer, maar zo vaak als je wilt.

Klik hier voor deze actie.


Meer over Glowgolf & Hollywood Café De Kuip ontdekken?

Glowgolf & Hollywood Café De Kuip vrijetijd en uitgaan

Gesloten10:30 - 01:30

Cor Kieboomplein 513, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.