Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ACTIES: luipaardtent voor €15,-, 40% korting op schoonmaakartikelen en méér

Door Britte Kramer 8 augustus 2019

Geen zin om alle reclamefolders door te spitten? Hoeft ook niet, wij doen het voor je! Deze aanbiedingen wil je deze week niet missen in Rotterdam:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Koffers vanaf €29,99 bij Blokker

Ben jij een van die geluksvogels die nog op vakantie mag? Houd dan even een tussenstop bij Blokker, want daar vind je nu toffe koffers in de kleuren petrol en lichtroze. In verschillende maten, vanaf €29,99.

Koffers Rome Petrol en Pink

Kampeerspullen met luipaardprint bij Xenos

Voor wie gaat kamperen, al dan niet op Lowlands of een ander festival, heeft Xenos de állerleukste spullen voor de állerleukste prijs. Wat dacht je van een pop-uptent met luipaardprint, voor maar €15,- en een bijpassende slaapzak voor een tientje? HEBBEN!

Diverse reisartikelen

40% korting op alle Swiffer-producten bij Blokker

Nu we weer wat vaker binnen zijn vallen die stofwolken ineens zo op… Tijd voor actie! Bij Blokker zijn nu alle artikelen van Swiffer te koop met 40% korting. Hallo grote zomerschoonmaak!

Alle Swiffer artikelen

Kofferorganizer voor €4,99 bij Xenos

Heb je urenlang alles netjes op staan vouwen, maak je op vakantie je koffer open om tot de ontdekking te komen dat de sjouwers op het vliegveld nét iets minder zorgvuldig met je spullen omgingen. Resultaat: één grote onoverzichtelijke bende. Om dit te voorkomen haal je nu voor maar €4,99 een kofferorganizer bij Blokker. Blijft alles gegarandeerd op z’n plek!

Kofferorganizer

Meer aanbiedingen

Ben je benieuwd wat er nog meer in de aanbieding is momenteel? Je ziet het op onze speciale pagina met aanbiedingen in Rotterdam!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.