Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x korting: torenventilator, nachtje weg, nagelstudio voor thuis en méér

Door Britte Kramer 13 augustus 2020

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom hebben we de allerbeste aanbiedingen van Rotterdam voor je opgezocht. Doe er je voordeel mee!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig nachtje weg

overnachting-bij-bastion-hotelsWil je een nachtje weg, maar heb je nog niets geboekt? Wij hebben een tip voor je: via Uitjeskrant boek je voordelig een overnachting in één van de Bastion Hotels. Met z’n tweeën betaal je voor één nachtje maar €79,- en dat is inclusief overheerlijk ontbijt. De hotelketen heeft 34 vestigingen in heel Nederland; je mag zelf kiezen waar je het nachtje weg wilt doorbrengen. De voucher is te verzilveren tot met 31 december van dit jaar.

Overnachting bij Bastion Hotels voor €79,-

Met zijn tweeën betaal je voor één nachtje maar €79,- en dat is inclusief overheerlijk ontbijt. De h...

Rolhor voor je raam

Word je ook helemaal horendol van die muggen? Monteer dan een rolhor (leuk woord ook) voor je raam. Bijten ze voortaan je buren lek, in plaats van jou. Deze kost bij Gamma nu €41,65 in plaats van €59,50.

Rolhor raam van € 59,50 voor € 41,65

Lekker afkoelen

Beeld: Reclamefolder.nl

Het huis koel houden in deze warme dagen is een flinke uitdaging. Niet met deze ventilator! Deze ‘torenventilator’ van Lidl zorgt ervoor dat het aangenaam vertoeven is in huis. Wees er snel bij: tot en met zaterdag 15 augustus krijg je €10,- korting.

Nagelstudio voor thuis

Ga je regelmatig naar de beautysalon voor een manicure? Dan kun je nu een héle hoop geld besparen. Deze nagelstudio voor thuis kost nu maar 25 euro! Bovendien heeft-ie nog een gezellig roze kleurtje ook.

Nagelstudio van € 39 voor € 25

Zomerse avonden in de tuin

Beeld: Reclamefolder.nl

Zomerse avonden in de tuin? Die maak je extra gezellig met tuinverlichting. Bij Blokker spotten wij een fijne aanbieding: 2 + 1 gratis op alle solartuinverlichting.

Supersonische weegschaal

Deze glazen weegschaal meet niet alleen je gewicht, maar geeft ook je caloriebehoefte, spiermassa en lichaamsvetpercentage weer. En dat voor maar €9,99! Nu bij Lidl, in meerdere gezellige varianten. Zo wordt op de weegschaal staan ineens een – soort van – feestje 😉

Glazen personenweegschaal €9.99

Meer aanbiedingen

Op onze pagina met actuele aanbiedingen in Rotterdam vind je nu onder meer draagbare DVD-spelers, een boxspring en cactussen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.