De geslaagde eet gratis

Aangeboden door
- Geldig vanaf 12 jun 2019 - Geldig vanaf 12 juni 2019 t/m 31 jul 2019 t/m 31 juli 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Woensdag 12 juni is het zover… met spanning afwachten tot je telefoon gaat. Moet je lang wachten op het verlossende telefoontje of sta je bovenaan de lijst om gebeld te worden omdat je achternaam gunstig valt in het alfabet? Eindelijk: je telefoon gaat over, je neemt zenuwachtig op en je docent vertelt of je wel of niet geslaagd bent, of wellicht een her hebt. Iedereen met zijn middelbareschooldiploma op zak kan zich dit moment vast nog heel goed herinneren. Een bijzonder moment dat je nooit meer zal vergeten.

Geslaagd? Dat moet gevierd worden!

Om te vieren dat je geslaagd bent hangen wij bij Popo de vlag uit en hebben wij speciaal voor alle eindexamenkandidaten een leuke actie. Bij Popo eet de geslaagde gratis op vertoon van zijn/haar diploma of cijferlijst. Geniet met je vrienden, familie of klasgenoten van een gezellig diner bij Popocatepetl of Popocatepetl The Mexican.

De actie ‘de geslaagde eet gratis’ loopt in de maanden juni en juli 2019 en is geldig in combinatie met twee betalende gasten die een hoofdgerecht gebruiken.