6-gangenmenu voor 37,50

Aangeboden door Restaurant Chung
- Geldig vanaf 5 mrt 2018 - Geldig vanaf 5 maart 2018 t/m 31 mrt 2018 t/m 31 maart 2018
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Midden in het centrum van Rotterdam, een beetje verstopt zit restaurant Chung. Chung zit eigenlijk best wel op een coole locatie en heeft ook een terras aan het water. Deze maand hebben ze een deal waarbij je een 6 gangen menu krijgt voor 37,50!

(Foto Chung)

Midden in het centrum van Rotterdam, een beetje verstopt zit restaurant Chung. Chung zit eigenlijk best wel op een coole locatie en heeft ook een terras aan het water. Yup indeed! Ze hebben een terras aan het water in het midden van het centrum.

What can you expect?

Chung is geen ‘’typisch’’ Aziatisch restaurant. De basis is Aziatisch, maar met een moderne Europese twist. Het eten wordt prachtig opgediend en je zit aan mooi gedekte tafeltjes. De pekingeend wordt aan tafel gesneden en op je bord geplaatst. De wijnen zijn subliem en vergeet zeker geen cocktails te bestellen, want wat ons betreft is dat de kers op de taart. De cocktails worden aan tafel gemaakt en ze maken er een hele happening van. Denk aan reageerbuisjes die bij elkaar worden gemixt.

De aanbieding

Via de website van Heerlijk kan je een perfecte deal reserveren bij Chung. Een 6-gangen diner met pekingeend voor 37.50 euro in plaats van 57.50 euro. Katjing! Dat scheelt je mooi 20 euro per persoon! De actie loopt tot 31 maart 2018. Dus, hurry hurry en reserveer een plekje!

Voor meer informatie over de deal kan je een kijkje nemen op de website van Heerlijk. Vergeet zeker niet even te koekeloeren naar andere aanbiedingen.

Restaurant Chung restaurants en horeca

Nu open12:00 - 22:30

Noordmolenwerf 171, Rotterdam

Bekijk meer: restaurants en horeca