25% korting op Italiaanse pasta en desserts

Pasta Amore

Pasta Amore Rotterdam aanbieding korting indebuurt
Foto: Pasta Amore
  • Geldig vanaf 25 januari 2021
  • Geldig tot 26 februari 2021
    • Eten en drinken

De ijsmakers van Capri – de beroemde Rotterdamse ijszaak – gaan iets nieuws doen. Ze gaan koken. Italiaans natuurlijk. En geen pizza’s, maar pasta’s. Een pasta-afhaalrestaurant genaamd Pasta Amore (liefde voor pasta). En jij krijgt tijdelijk 25% korting, bij een minimale besteding van € 19,75.

Iedere Italiaan bezit de liefde voor eten. De Azzuri eten niet om te overleven, maar om te genieten. Het is dat gevoel dat de eigenaren van Pasta Amore willen overbrengen met hun eersteling. Vers gemaakte producten als tagliatella, ravioli, gnocchi en lasagnavellen bereid door Italiaanse koks, veelal afkomstig uit het zuidelijke deel van het land, om specifieker te zijn uit Calabrië en Campania. Zij gebruiken zelfverbouwde kruiden en Italiaanse passie om de gerechten een persoonlijke touch te geven.

Naast afhalen van maaltijden kunnen de pasta’s ook los worden gekocht om zelf in de keuken aan de slag te gaan. En natuurlijk zijn de koks bereid tips te geven, die de smaak van Zuid-Italië in elke Rotterdamse keuken brengt. Wie niet zelf achter het fornuis wil staan, kan de koks ook inhuren om hun magie bij jou thuis te komen doen.

Voor alle bestellingen via www.pasta-amore.nl geldt tot en met 26 februari een korting van 25%, bij een minimale besteding van € 19,75. Alleen geldig bij afhalen in Rotterdam West (Middellandplein 32a). Gebruik als kortingscode IDB210102CS.

Buon appetito!

  • Geldig vanaf 25 januari 2021
  • Geldig tot 26 februari 2021
    • Eten en drinken

Pasta Amore

Middellandplein 32a, 3021 BV Rotterdam

Nu gesloten

Meer informatie

Pasta Amore

Middellandplein 32a, 3021 BV Rotterdam

Nu gesloten

Meer informatie