Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezocht: Mooie appartementen, huizen of villa’s

Door Nicole Berkouwer 10 juni 2019

GEZOCHT! Voor onze rubriek ‘Binnenkijken bij’ doet menig Randmeerder inspiratie op voor het interieur. En natuurlijk is gluren bij de buren ont-zettend leuk! Maar wie zoeken wij dan?

Woon jij in een tuinhuisje, hutje op de hei, enorme villa, klein appartement, kasteel of in een woonboot? Dan is er altijd wel een verhaal te vinden. Bijvoorbeeld van dat mooie schilderij, hoe kom je daar eigenlijk aan? Of een mooie vaas die bijzondere waarde heeft. Geef jij je plantenverzameling een nieuw leven met stekjes verkoop? Of ben jij degene met een bijzondere smaak voor kleur of een gele gekke poef in huis? Laat het ons weten en mail ons. Wij komen heel graag bij jou langs om een mooie fotoreportage te maken van de inrichting van het huis. En je bent vrij te delen waar je de spullen vandaan hebt. Een hele collectie van Marktplaats? Of ben jij handige Harry die alles zelf in elkaar timmert?

Nog niet overtuigd?

Drielanden, Frankrijk, Nulde, Horst? Alle plaatsen in Harderwijk, Ermelo en Putten; ik kom graag langs! Ben je nog niet overtuigd? Check dan deze twee super-gave woningen van binnen en het verhaal van Marijke in het meisjeshuis, of de bed en breakfast van Rutger en Lisa Marie.

Rutger en Lies BB

Binnenkijken bij Rutger en Lies: ‘Een bed en breakfast in Harderwijk is onze droom’

Rutger en Lisa Marie (Lies) wonen in Harderwijk en hebben in 2016 de mooie woning aan de Stationslaa...

Binnenkijken bij Marijke: ‘Dit is echt een meisjeshuis’

adv.