Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken: deze Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaar wonen fan-tastisch

Door Nicole Berkouwer 17 februari 2020

De afgelopen tijd mochten we binnenkijken in hele bijzondere woningen. We nemen je even mee terug naar die fantastische huizen van deze Harderwijkers. Ermeloërs en Puttenaren.

De Thaise Ploy liet haar cultuur deels terugkomen in het huis. De minimalistische Sanne heeft veel spullen de deur uitgedaan, maar leeft nog steeds in een knusse woning. En Karlijn en Marthijn wonen in het beroemde Waterfront. Deze drie verschillende woningen zijn pas het begin van het binnenkijken. Want wat hebben we bijzondere, prachtige en oogstrelende huizen gezien.

Bijzondere woningen

Denk bijvoorbeeld aan het kersthuis van Marco, Jacha en Thomas in Ermelo. Wij mochten binnenkijken in december 2019 en dat was natuurlijk fantastisch. Of wat recenter in het Pinokkio-huis van Dinny, die meer dan 77 verschillende poppetjes verzamelt. De droom van Rutger en Lies kwam uit door een huis aan de Stationslaan te kopen. En het meisjeshuis van Marijke was een eye catcher. 

Tekst gaat door onder de foto.

Kersthuis in Ermelo. Foto indebuurt Randmeren

Architectuur

Ook kwamen we bij zeer mooi ingerichte woningen. Bijvoorbeeld bij Gieta in Putten die met behulp van een architect een prachtig huis liet bouwen. En Suzanne liet haar huis ook door een architect onder de loep nemen. Bij Greet en Co in Ermelo is de buitenkant van alle huizen groen met geel. En de familie Boender knapte hun eigen boot in 6,5 jaar tijd helemaal op.

Tekst gaat door onder de foto.

Stalen trap. Foto indebuurt Randmeren

Binnenstad van Harderwijk

In de binnenstad kwamen we al op veel plekken. Bijvoorbeeld bij Lydwina die op een verborgen plekje woont, bij Inge met haar plantagepark als voortuin en rondom de Vischmarkt waar wel vier verschillende binnenkijkers voorbij kwamen. Bij Lisa, Suzanne, Geert en Charla en het kleinste huisje van Harderwijk bij Simone.

Tekst gaat door onder de foto.

Binnenkijken bij
Binnenkijken bij Suzanne van Harten in haar huis aan de Grote Markstraat in Harderwijk. Foto: indebuurt Randmeren

Scandinavisch, eclectisch en meer

Maar de Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren zijn nog lang niet klaar met het interieur. Zo woont Janet in een Scandinavische stijl, met jaren ’30 gang, industriële keuken en strandkamer. Woont de Ermelose Karla in een huis wat volledig gasloos is, heeft Jeanet een interieur wat deels van Instagram is verzameld, en onderhoudt Bianca een plantenwalhalla in haar stulpje.

Tekst gaat door onder de foto.

Bianca’s eigen planten. Foto indebuurt Randmeren

Nu jij!

Kortom: al deze prachtige woningen hebben één ding gemeen: ze deden allemaal mee aan onze rubriek: binnenkijken. Herken jij jezelf in een van de huizen óf ben jij iemand die we hebben gemist en echt moeten toevoegen in dit rijtje van verschillende woningen? Meld je dan aan! Mail naar [email protected] of tip de redactie. Dan maken we een afspraak voor een kort interview en een mooie fotoreportage. Tot snel!

adv.