Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen aan het water, dichtbij het centrum van Harderwijk: dit mooie huis staat nu te koop

Aangeboden door Randmeer makelaars 2 oktober 2020

Vrijstaand wonen in het geliefde waterfront? Dat is nu mogelijk! Niet alleen de locatie is geweldig, maar zeker ook dit woonhuis aan Robbenzand 52 in Harderwijk. Vanuit de woonkamer heb je een fantastisch uitzicht over het water. En wandelend over de boulevard sta je binnen enkele minuten in de historische binnenstad.

De vrijstaande woning is vier jaar geleden gebouwd en heeft verrassend veel ruimte. Zo heeft het huis vijf slaapkamers, twee badkamers en een multifunctioneel bijgebouw (ongeveer 37 m2 groot).

Eindeloos veel ruimte

Via de entree met garderobe, toilet en meterkast bereik je de riante woonkamer. Daarnaast vind je de eethoek en de woonkeuken, voorzien van kookeiland en alle denkbare inbouwapparatuur. Zowel de woonkeuken als de woonkamer hebben openslaande deuren. Je loopt dus zo de tuin in! Verder bevindt zich een werkkamer op de begane grond. Deze kun je ook inrichten als kinderkamer.

De etages beschikken over vijf goede slaapkamers en twee moderne badkamers. Verder is er veel bergruimte, een wasruimte en vliering aanwezig. Op de oprit is parkeergelegenheid voor twee auto’s. Ook is de riante garage te gebruiken voor de stalling van een auto of boot.

Lees verder onder de galerij.

Wonen aan het water

Want voor de watersportliefhebber is deze woning perfect. Zo kun je jouw boot voor het huis aanleggen (ligplaats via gemeente Harderwijk) of gooi je de kano of surfplank zo voor de deur in het water. Het water aan voorzijde staat in directe verbinding met het open water van het Wolderwijd. Al varend langs de boothuizen bereik je zo het open meer of de gezellige boulevard.

Nieuwsgierig? Randmeer Makelaars leidt je graag rond in dit fantastische woonhuis!

Foto | Randmeer Makelaars

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Randmeer makelaars. Meer over Randmeer makelaars ontdekken?

Randmeer makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Bruggestraat 24, Harderwijk

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Twee keer zoveel ruimte en een zwembad in de tuin: ‘Dankzij Randmeer Makelaars kochten we ons droomhuis’

Annet en Leendert Bruinink verhuisden in mei naar hun nieuwe woning in Harderwijk. Inmiddels zijn ze...

6 x verhuizen in 12 jaar tijd: ”Dankzij Randmeer Makelaars was het zo geregeld!”

Van Ermelo naar Harderwijk en weer terug. Voor Angela Hillege (72) is het de zesde verhuizing in twa...

adv.