Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Villaatje aan het water? Laatste 11 kavels in de verkoop in Harderwijk

Door Nicole Berkouwer 15 juni 2019

Dromen van een kavel om je eigen huis te (laten) bouwen is verleden tijd! Aan het Waterfront in Harderwijk zijn de laatste 11 kavels up and running.

Je bouwt je droomhuis aan het water en je kijkt uit op Jachthaven De Knar. Een vaartochtje vanuit huis is nog nooit zo makkelijk geweest. Voordeel van deze kavel is dat je zelf je woning mag ontwerpen en (laten) bouwen. En het leukste nieuws: Harderwijk is de prachtigste plek in Nederland. Het ligt centraal in het land, aan het water, een nieuwbouwwijk én je rijdt zo naar Amersfoort, Zwolle en Amsterdam. Win-win.

Good to know

De kavelgroottes liggen tussen de 420m2 en 535m2 met een prijs vanaf 440.000 euro, vrij op naam inclusief btw. De gemeente Harderwijk schrijft de kavels toe na inschrijving aan de belangstellenden. “Dat wordt via het inschrijfformulier gefixt bij de start verkoop op 20 juni. Het beeldkwaliteitsplan is leidend voor het ontwerp van uw woning en vindt opvolging bij de supervisor van Waterfront via de gemeente Harderwijk. Het procesdocument geeft in tijd de te nemen stappen aan.”, aldus de berichtgeving van het Waterfront.

Wanneer?

Op donderdag 20 juni van 19.30 – 21.00 uur gaan de laatste 11 kavels van het Noordereiland in de verkoop. Kom naar het Noordereiland, locatie van de kavels tegenover Jachthaven De Knar. (Bij slecht weer in de keet van Koopmans aan de Flevoweg.) en parkeer je auto bij Jachthaven De Knar of kom sportief op de fiets.

Geef je op!

Gezocht: Mooie appartementen, huizen of villa’s

GEZOCHT! Voor onze rubriek 'Binnenkijken bij' doet menig Randmeerder inspiratie op voor het interieu...

Gaaf! Je kunt nu per minuut betalen voor een dagje Dolfinarium

Dit zijn de 7 beste restaurants van Harderwijk

Dennis adviseert en ontwerpt: van garagebox naar California

adv.