Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze villa met herten in de achtertuin staat nu te koop in Putten

Door Nicole Berkouwer 3 augustus 2020

Een rondje huizen zoeken op Funda leverde weer iets bijzonders op. Deze enorme villa in Putten is niet alleen een prachtig, sprookjesachtig huis. Hier leven de herten in je eigen achtertuin! Het leukste? Hij staat nog steeds te koop in Putten en kan dus van jou zijn (als je een geldboom in je tuin zonder herten hebt).

Laten we beginnen met de pluspunten van dit landgoed: je woonoppervlakte is 522 m², het perceel is 11.225 m² en je hebt 16 kamers te verdelen. Met vier badkamers, drie aparte toiletten, drie ligbaden, vier douches en vier woonlagen heb je genoeg ruimte voor jezelf en je gasten.

Villa met herten in de achtertuin in Putten

Door de omschrijving waan je je al helemaal in een sprookjeswereld: “Romantisch, idyllisch en warm. Gelegen op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. De geur van bloemen, het liefelijke gezang van vogels en het gevoel van ultieme vrijheid.”

En als we dan even in het sprookjeshuis blijven: dit prachtige landgoed heeft de allerleukste herten in de achtertuin rondlopen. En hoewel we dat op De Veluwe allemaal wel eens hebben (als je aan het bosgebied woont), leven deze lieve bambi’s standaard in jouw tuin.

Nadeel?

Eigenlijk kunnen wij geen nadelen vinden.. Oké vooruit: de vraagprijs. Die is íets te hoog voor ons budget: €1.695.000 k.k. Wij blijven nog even dromen!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

waterfront harderwijk huizen

Bij deze huizen in Harderwijk zouden we heel graag binnenkijken

Voor onze rubriek ‘binnenkijken bij’ mogen we een kijkje nemen in de heerlijke woningen van onze sta...

Te koop: woningen aan het park of (vaar)water in Harderwijk, Ermelo en Putten

Mysterie: is een huisnummer aan de gevel van je woning verplicht?

Meer over

Wonen

adv.