Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x Harderwijkse koophuizen die al heel lang te koop staan (wij snappen niet waarom)

Door Nicole Berkouwer 23 mei 2020

Het lijkt wel of elk huis in Harderwijk binnen de kortste keren verkocht is. Jouw droomhuis kan zomaar ineens in een vingerknip weggekaapt worden door een ander. Maar het kan ook anders! We lichten zeven huizen in Harderwijk uit die al (bijna) zes maanden op Funda staan – en wij snappen eigenlijk niet waarom.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Emdenmeen 26

Pfoe, ook wij moesten even doorkijken, maar wat een potentie heeft dit huis! De grote ramen zorgen voor veel licht in de woning en door de foto’s van hoe het kan worden, is dit huis echt wel een pareltje! Ook de ligging en de ruimte van het huis bieden veel kansen. Lekker rustig in de tuin en dichtbij het water voor een roeibootje. Gezellig tijdens de zomermiddag en -avonden. En met die extra kantoorruimte, kan je een prima extra woonkamer of relaxruimte van maken. Of met een groot gezin een extra slaapkamer van creëren.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Tabaksweg 14

Oké deze woning is wel echt voor veel mensen een hoop geld. Maar als we los van de investering kijken, zien we hier een prachthuis! Met enorm veel ruimte en rust kan jij hier ontzettend goed vertoeven. Niet in de binnenstad gelegen, maar wel zeer dichtbij supermarkten, scholen en fietsroutes. Ondanks je enorme vrijheid in dit huis, is deze woning  in een woonwijk gevestigd, dus dat geeft ook een fijn gevoel. Je buren om de hoek kan je zo aanspreken als je dat wil! Of je trekt je lekker terug in je enorme huis met open haard. Wij vinden het prachtig!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Parallelweg 2

Een heerlijk vrijstaand huis in Harderwijk voor nog geen vier ton. Met deze huizenmarkt is dit een aannemelijker bod dan eerder, want de kopers zijn al gezakt van €419.500 naar €397.500,- Uiteraard nog steeds veel geld, maar al zeker passender. Als je denkt aan de mensen die van authentiek houden of tweedehands nieuw leven in willen blazen, dan kunnen zij hier naar hartenlust wonen. Elke keer een stukje klussen of aanpakken en voor je het weet heb je een prachtige vrijstaande woning aan de rand van Harderwijk.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Mecklenburglaan 76

Een ruime keuken, grote tuin en overkapping aan het huis. Wij begrijpen niet helemaal waarom dit huis nog steeds niet is verkocht. Het huis is instapklaar!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Stationslaan 117 -5

Een tikkie gedateerd, maar hallo zeg wat een huis! Voor de dromers van een Bed en Breakfast is deze locatie top! En ook als je samen met vrienden wil wonen, is dit een hotspot-alert! Ben je met een groot gezin? Of wil je de rust en ruimte? Je vindt het in dit huis. Oké wel iets aan de prijs, maar wie weet…

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Bluesdreef 10

Deze hippe en moderne woning is al in prijs gezakt! Momenteel staat het te koop voor zeven ton. Je woont middenin de bruisende wijk Drielanden en hebt een groot stuk land om je woning. Ideaal toch?

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Vleeshouwersteeg 14

Wauw! Deze woning is een monumentaal pand. Het ligt in hartje Harderwijk en als je de voordeur uitstapt, ben je al in de stad. Wat een toplocatie! De meeste woningen in de binnenstad hebben niet zoveel ruimte, maar deze woning heeft dik 350 m2. Daarnaast beschik je over meerdere kamers, een ruime keuken en meerdere grote kamers om even te relaxen. Je krijgt er zelfs een tuin én garage bij. Enige wat wij kunnen bedenken is dat er een winkelruimte bij zit en daardoor de koop nog niet rond is. Maar hey! Je kan óf zelf een winkel beginnen (tot januari 2021 loopt de huurtermijn van Inmind) óf je bouwt het om tot grote woonruimte wat het vroeger is geweest. Wij zien volop kansen!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Bijzonder huis aan de Sperwerhof 3 in Ermelo

Funda’s Finest: Dit bijzondere huis in Ermelo is zeker het binnenkijken waard

Ken jij het instagram-account Funda’s Finest al? Daar lichten ze woningen uit die te koop staan op F...

Binnenkijken in de boerderij van Beppy: ‘Ons huis staat in Telgt, maar de steeg ligt in Horst’

Wekelijks gluren we binnen in de mooie stulpjes van onze stads- en dorpsgenoten. Helaas gaat dat mom...
binnenkijken bij rutger en lies in harderwijk

Binnenkijken: deze Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaar wonen fan-tastisch

De afgelopen tijd mochten we binnenkijken in hele bijzondere woningen. We nemen je even mee terug na...
Tuininspiratie harderwijk ermelo putten

Tuinliefhebbers opgelet: mogen wij bij jou in de tuin kijken?

Een tuin vol fleurige bloemen, tientallen vogelhuisjes of tuinkabouters. Wij zijn op zoek naar prach...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.