Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kom je erachter of je recht hebt op een brilvergoeding

Aangeboden door Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk 26 november 2020

Het jaar 2020 is alweer bijna voorbij. Wil je weten of je nog recht hebt op een brilvergoeding van jouw zorgverzekeraar? Bij Stutvoet Optiek en Audiciens in Harderwijk kunnen ze je er alles over vertellen.

Er zitten nogal wat haken en ogen aan zo’n brilvergoeding. Zo vergoeden de meeste basisverzekeringen je bril enkel als er een medische noodzaak is. Maar ook als je een aanvullende verzekering hebt, lopen de vergoedingen sterk uiteen: van een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar. Als je een complete bril koopt, mag je het montuur en de glazen declareren. Maar een los montuur valt weer niet onder de dekking.

Advies brilvergoeding

Hoe zit dat bij jouw verzekering? De medewerkers van Stutvoet zoeken het graag voor je uit. Als je in aanmerking komt voor een vergoeding declareren zij dit bovendien rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Het bedrag wordt gelijk afgetrokken van de totale prijs. Handig toch? Stap eens binnen bij Stutvoet Optiek en Audiciens aan de Bruggestraat in Harderwijk. Ze informeren je graag over de mogelijheden.

Tot tweehonderd euro korting op jouw bril

Maar er is meer: tot eind december krijgt je bij de opticien tweehonderd euro korting op een volledige multifocale bril of vijftig euro korting op een verte/lees bril. De medewerkers hebben veel ervaring en kunnen jou optimaal adviseren en helpen het juiste product te vinden. Of je nu op zoek bent naar een bril, contactlenzen of een hoorapparaat. De opticiens en audiciens staan altijd voor je klaar! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk. Meer over Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk ontdekken?

Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk opticiens

Geopend09:00 - 18:00

Bruggestraat 34, Harderwijk

Bekijk meer:opticiens

adv.