Winkelen

Nieuwe winkel in hartje Ermelo met bijna 500 m² oppervlakte

5 september 2019

Winkelend Ermelo opgelet! Vrijdag 6 september opent de vernieuwde winkel MD Fashion & Shoes aan de Stationsstraat 113 in Ermelo. 

Dit zijn de leukste tweedehandswinkels in Harderwijk, Ermelo en Putten

3 september 2019

De vakantie is voorbij en het geld heeft al genoeg gerold. Bij deze tweedehandswinkels in Harderwijk, Ermelo en Putten scoor je goedkoop een outfit, nieuw interieur of hele leuke poespas.

Blokker Ermelo tijdelijk gesloten

23 augustus 2019

Wil je even snel een keukendoek, stofzuigerzak of schoteltje halen bij de Blokker in Ermelo? Dan heb je even pech, want de Blokker is gesloten vanaf zaterdag 24 augustus 2019.

Nieuw evenement in Harderwijk, uitverkoop in Putten en meer weekendtips

23 augustus 2019

Een nieuw evenement in Harderwijk (met eten!!), opruiming en uitverkoop in Putten, visliefhebbers opgelet: er is een mosselfeest! En meer leuke activiteiten in Harderwijk, Ermelo en Putten.

7 x aanbiedingen in Harderwijk

22 augustus 2019

Benieuwd naar de aanbiedingen in de stad? Deze 7 aanbiedingen scoor je nog met korting in Harderwijk. Oh en je hebt zelfs een compleet zomersetje voor 4 (!) euro! 

Miller & Monroe laat miljoenenschuld achter. Dit gebeurt met de winkel in Putten

22 augustus 2019

Miller & Monroe laat een miljoenenschuld achter. Voor het filiaal in Putten zijn er ook consequenties na het faillissement. 

Deze zaken in Ermelo en Putten zijn gesloten wegens vakantie

10 augustus 2019

Oh jeej, je wil graag even snel langs de winkel, maar eenmaal ter plaatse is de winkel gesloten vanwege de vakantie. Om de teleurstelling te voorkomen, een handig lijstje met…

Nieuwe winkel in Putten aan de Dorpsstraat

9 augustus 2019

Als je door de winkelstraat in Putten hebt gelopen, is het je vast opgevallen. Er komt een nieuwe winkel in Putten aan de Dorpsstraat. 

Kledingwinkels voor mannen in Harderwijk, Ermelo en Putten

30 juli 2019

In Harderwijk, Ermelo en Putten zijn er ook leuke kledingwinkels voor mannen. Maar waar kun je die winkels nou vinden? En waar kun je nou de perfecte jeans scoren, of…

Uittip: Zomerbraderie Harderwijk

24 juli 2019

De uittip van deze week: Zomerbraderie in Harderwijk.

Pagina 1 van 2

adv.