Oranjeleeuwinnen trainen in Harderwijk: ‘Het veld ligt er geweldig bij’

nederlands dames elftal voetbal oranjeleeuwinnen
Oranjeleeuwinnen. ANP Foto: Pieter Stam de Jonge

Helaas hebben ‘onze’ mannen het op het EK voetbal niet zo best gedaan. We haalden de achtste finale, maar kwamen niet verder dan dat. De Oranjeleeuwinnen daarentegen zijn nu aan het trainen in Harderwijk.

Het nationale voetbalteam traint momenteel bij De Strokel in Harderwijk.

Nationaal team traint in Hanzestad

Voetbalvereniging VVOG laat weten: “Tussen alle bedrijvigheid door zijn vrijwilligers actief om het nationaal damesteam, De Oranjeleeuwinnen, van dienst te zijn. Het team is in de omgeving van VVOG neergestreken voor de voorbereiding op de Olympische Spelen.”

De dames trainen op sportpark De Strokel. “Onder aanvoering van Rien van de Bovenkamp wordt er alles aan gedaan hun trainingsveld op ons complex in topconditie te houden. Gemeentewerker Cees Petersen en zijn mannen zijn verantwoordelijk voor de juiste hoogte van het gras. Voor iedere training zorgen onze mannen ervoor dat het gras wordt gesproeid. Het veld ligt er geweldig bij.”

Oranjeleeuwinnen in Harderwijk

Wil je de Oranjeleeuwinnen in actie zien? Dan hebben we teleurstellend nieuws. “De trainingen zijn besloten. Er zijn rondom het veld hekken geplaatst. Wij doen er alles aan de voorbereiding van de dames zo optimaal mogelijk te faciliteren.”

Op naar Tokio

Heel lang zullen ze niet in Harderwijk blijven, want hun planning is strak. “Na deze voorbereiding spelen de dames zaterdag een oefenwedstrijd in Zwolle en reizen ze daarna af naar Tokio voor deelname aan de Olympische Spelen”, laat VVOG weten.

Volg indebuurt Randmeren ook op Instagram en Facebook.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Meer in deze categorie

Sport

Ga naar “Goede voornemens? 7 x gratis work-out in Harderwijk, Ermelo en Putten”

Goede voornemens? 7 x gratis work-out in Harderwijk, Ermelo en Putten

gratis sporten harderwijk ermelo putten
Ga naar “Opgelet: skaten op privéterrein (Karwei) in Harderwijk kan duur grapje worden”

Opgelet: skaten op privéterrein (Karwei) in Harderwijk kan duur grapje worden

In onze gids