Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij zijn op zoek naar een gastfotograaf voor indebuurt Randmeren!

Door Nicole Berkouwer 16 september 2020

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Randmeren zijn op zoek naar een gastfotograaf. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren. 

Indebuurt Randmeren

Via indebuurt Randmeren blijf je op de hoogte van wat er gebeurt in Harderwijk, Ermelo en Putten. Je leest hier leuke nieuwtjes, handige lijstjes, interviews met Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren en je krijgt elke week tips om er een topweekend van te maken. Maar dat niet alleen, wij laten je door middel van foto’s en video’s zien hoe mooi onze stad en dorpen zijn!

Waar mag je foto’s van maken?

Kan van alles zijn: mooie gebouwen, grachten, portretten, ‘evenementen’… Je moet niet bang zijn om soms een extra stapje te zetten voor de perfecte foto! Uiteraard gaat dit allemaal in overleg, zodat we uiteindelijk samen een goed plan van aanpak kunnen maken. Je moet wel goed kunnen fotograferen natuurlijk en een eigen camera hebben.

Dit zit er in voor jou

Gastfotograaf zijn bij indebuurt Randmeren is een vrijwillige functie. Je krijgt een plekje op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij jouw verhalen), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in een tof team. 😄

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal foto’s die je hebt gemaakt naar ons op, via mail of dit formulier. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Dan leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

Volg indebuurt Randmeren ook op Instagram en Facebook.

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Randmeren.

adv.