Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tjardo Vollema uit Putten doet mee aan Misters of the Netherlands: ‘Ik wil winnen’

Door Nicole Berkouwer 20 oktober 2020

Kleding showen, poseren voor de camera en fit blijven. Dat zijn slechts drie onderdelen die in een modellencarrière passen. Tjardo Vollema (21) is geboren in Putten en kansmaker om mooiste man van Nederland te worden. “De nominatie van Misters of the Netherlands kwam echt uit de lucht vallen.”

De Puttenaar studeert in Leeuwarden en is nog regelmatig in het Gelderse dorp. “Ik werk hier ook bij een bedrijf op het industrieterrein en ik sport hier ook.”

Tjardo Vollema

Tjardo werd gescout via Instagram. “De organisatie begon mij te volgen, daarna kreeg ik likes op verschillende foto’s en na een tijdje werd ik gevraagd of ik wilde meedoen aan deze modellencompetitie.”

De Puttenaar zei volmondig ‘ja’. “Ik had er nooit over nagedacht om mooiste man van Nederland te worden”, vertelt hij. “Ik houd van sport, voetbal graag en ben regelmatig in de sportschool. Ik vind het een eer dat ze mij hebben gevraagd.”

Tekst gaat door onder de foto.

Tjardo Vollema is finalist van Mooiste man van Nederland. Foto indebuurt Randmeren

Misters of the Netherlands

“In eerste instantie dacht ik dat er alleen competities voor vrouwen in de modellenwereld zijn”, vertelt Tjardo. “Maar niets is minder waar. Misters of the Netherlands is voor mannen en ik mag daar onderdeel van uitmaken. Dat vind ik echt heel gaaf.”

Gooi die vooroordelen weg

Halverwege september was de scoutingsdag. Zo’n 130 mannen kwamen samen in Rotterdam. Daarvan zijn 40 mannen, en dus ook Tjardo, geselecteerd om Mister of the Netherlands te worden. “Mensen kunnen weleens een vooroordeel hebben. Dat modellen inhoudsloos zijn. De geselecteerde mannen zijn heel aardig en spontaan. Ze zijn niet alleen maar mooi, maar hebben ook inhoud en weten waar ze over praten. Dus die vooroordelen kan je overboord gooien.”

‘Mijn doel is om internationaal model te worden’

Internationaal modellenwerk

Tjardo heeft zijn toekomst al bijgesteld. “Als je wint, betekent dat een grote kans op een modellencarrière. Nu ik kans maak op de titel, ben ik vastberaden en wil ik ook echt winnen! Eén van mijn doelen is om internationaal model te worden. Laat die mensen maar komen, ik deel de handtekeningen graag uit”, sluit de potentiële Mister of the Netherlands af.

Mooiste man van Nederland 2021

In maart 2021 is de bekendmaking van de mooiste man van Nederland. Tot die tijd kan je betaald stemmen (door een sms te sturen naar een betaald nummer) of gratis hun foto liken op deze social site van Misters of the Netherlands en hun Instagram, waar Tjardo momenteel het hoogste aantal likes heeft.

Volg indebuurt Randmeren ook op op Instagram en Facebook.

Lees ook:

joost komijn schoenenverzamelaar schoenenverzameling harderwijk zeewolde schoenen

Joost verzamelt de mooiste schoenen: ‘Het is een uit de hand gelopen hobby’

Student Joost (23) is er druk mee, schoenen! Hij zit regelmatig in de schoolbanken als Social Worker...

Bessel liep een hele marathon: ‘Op de Veluwe is genoeg te zien’

Co Schaftenaar heeft een Harderwijkse tatoeage: ‘Het begon met een botter’

Merel Fleischeuer uit Putten is een echte musicalfanaat: ‘Ik werd omvergeblazen door PIPPIN’

Binnenkijken bij Esther in Harderwijk: ‘Het is rustig en minimalistisch’

adv.