Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwanger? Pretecho4u komt bij jou thuis langs voor de mooiste 4D-echo

Aangeboden door Pretecho4u 25 juli 2019

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! De komende maanden zie je jouw buik groeien, maar hoe jullie baby eruit komt te zien, blijft nog een verrassing. Gelukkig bestaat er een manier om alvast een glimp op te vangen van jullie kleine wondertje. En je hoeft hier de deur niet eens voor uit, want Pretecho4u komt gewoon bij jou thuis langs!

Pretecho4u

Hoe fijn is het om lekker in je eigen omgeving een pretecho van jouw baby te maken? Pretecho4u is een van de eerste echobureaus in Nederland die deze dienst aanbiedt. Het team van Pretecho4u bestaat uit gediplomeerde verloskundigen die veel waarde hechten aan kwaliteit en professionaliteit. Waar in Nederland je ook woont, ze komen gewoon bij jou thuis langs voor een uitgebreide pretecho.

De mooiste 4D-beelden

Er wordt rustig de tijd voor je genomen, want deze echo’s duren maar liefst één tot anderhalf uur. In principe mag je zelf kiezen bij hoeveel weken zwangerschap je dit bijzondere moment vast wilt leggen, maar de mooiste 4D-beelden krijg je tussen de 24 en 30 weken. Bij een 4D-echo weet je niet alleen hoe je kindje eruitziet, maar je ziet hem bijvoorbeeld ook gapen of duimen. De film en foto’s krijg je naderhand op een usb-stick geleverd, zodat je het op elk gewenst moment nog eens kunt terugkijken.

pretecho4u_3
Bij een 4D-echo weet je niet alleen hoe je kindje eruitziet, maar je ziet hem bijvoorbeeld ook gapen, lachen en duimen.

Onvergetelijk moment

Bij Pretecho4u maakt het niet uit hoeveel familieleden en vrienden er tijdens de echo aanwezig zijn. Of de woonkamer nu helemaal vol zit of dat je met z’n tweeën bent, de verloskundige zorgt ervoor dat het een onvergetelijk moment wordt. Je zou er bijvoorbeeld zelfs nog voor kunnen kiezen om de mommy-to-be te verrassen met een pretecho op haar eigen babyshower! Ook bestaat er de mogelijkheid om een 3D-foto op ware grootte af te laten drukken.

Een vast tarief

De reistijd van de verloskundigen wordt niet doorberekend in de prijs, want voor elke pretecho werkt dit enthousiaste team met een vast tarief van 129 euro. Dit bedrag is inclusief de foto’s en video op de usb-stick. Kun jij ook niet wachten om jouw baby’tje te zien? Maak gelijk een afspraak en de dames van Pretecho4u zitten dezelfde week bij jou thuis op de bank!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pretecho4u. Meer over Pretecho4u ontdekken?

Pretecho4u

Weegschaalstraat 3, Eindhoven

adv.