Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Harderwijk

Aangeboden door FÏNLEY 10 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Harderwijk op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Graaf van Gelre

Foto | Facebook De Graaf van Gelre

Hier kun je na een zondagse shopsessie terecht voor een lekkere lunch of borrel met familie en vrienden. Ga voor het beroemde Broodje Knorr of een lekkere Van Dobben kroket in combinatie met een frisse Tonic, Ginger Ale of Bitter Lemon van FÏNLEY. Naast proosten op het weekend met een lekker drankje en hapje kun je bij De Graaf van Gelre ook vaak genieten van goede muziek. Voor een lazy sunday afternoon ben je hier op de juiste plek!

Kok Experience

Foto | Facebook Kok Experience

Op zondagmiddag lekker weg met de kids doe je bij Kok Experience. De kinderen vermaken zich prima in het indoor en outdoor speelparadijs terwijl jullie gezellig bijkletsen met een lekker hapje en een drankje van van FÏNLEY. Maar er is meer: ontsnap uit één van de nieuwste escaperooms, ga de strijd aan tijdens een spannende lasergame of ga gezellig naar de film met z’n allen!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Caert

Foto | Facebook Restaurant Caert

Voor écht goed eten ga je naar Restaurant Caert. Bij dit restaurant in de binnenstad van Harderwijk kun je lekker lang tafelen met heerlijke bistrogerechten. Kies voor een drie, vier, vijf of zesgangenmenu (!) en geniet van elkaars gezelschap, lekker eten en een Tonic, Ginger Ale of Bitter Lemon. Elke laatste zondag van de maand organiseert Caert een thema-avond. Op zondag 27 oktober 2019 bijvoorbeeld kun je tijdens CAERT GOES WILD van alles proeven uit het wild seizoen. Enjoy!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.