Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eline (32) startte haar eigen onderneming in Harderwijk: ‘Na een maand was ik volgeboekt!’

Aangeboden door Easyslim.nu Harderwijk 11 oktober 2019

Eline Stobbe kon na het overleven van een verschrikkelijke ziekte niet wachten om weer aan het werk te gaan. Maar werk kreeg ze niet: bedrijven vonden haar een financieel risico. Dus startte ze drie en een half jaar geleden haar eigen franchiseonderneming: Easyslim.nu Harderwijk. 

Nooit meer hardlopen

Afvallen zonder daarvoor te hoeven sporten. Het klinkt als een droom, maar volgens Eline kan het écht. Niet zwetend op een loopband, maar liggend op één van de bedden van Easyslim.nu. In 2014 werd er bij Eline borstkanker geconstateerd. Een verschrikkelijke ziekte die haar, nu ze genezen is, nog steeds achtervolgt: ”Ik kwam nergens aan de bak. Mensen vinden je een financieel risico. Het is een soort discriminatie eigenlijk. Maar ik wilde niet nog een jaar op de bank zitten, ik wilde aan de slag!” Dus startte Eline haar eigen onderneming: Easyslim.nu Harderwijk.

”Ik kende de formule al. Door mijn ziekte was ik zeker vijftien kilo aangekomen. Al die medicijnen zijn niet goed voor je natuurlijk. Sporten kon ik door de chemotherapie niet. Dankzij Easyslim.nu kwam ik snel van mijn overgewicht af.”

Wonderapparaat

Een afslankstudio waar je niet met strenge dieetschema’s bezig bent, maar met apparaten werkt. Maar wat is dat dan voor ‘wonderapparaat’? ”Ons apparaat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat het vet gemakkelijker de vetcel verlaat. Tegelijkertijd worden je spieren door elektrostimulatie getraind. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is helemaal pijnloos en veilig.” 

Foto | indebuurt

Gezonder leven

Het is natuurlijk niet zo dat je naast de behandelingen rustig elke dag een patatje oorlog naar binnen kan werken. ”Deze manier van afvallen moet bij je passen. Het maakt je gemotiveerd, omdat je vrij snel resultaat ziet. Je bewustzijn over je lichaam en de manier van eten verandert daardoor mee. Maar het apparaat doet het niet alleen. Wij kunnen je helpen door voedingsschema’s en tips mee te geven, voor dat extra stapje naar een gezonder leven.”

Min elf kilo

”Natuurlijk zijn mensen sceptisch, die heb je overal. Dat ze niet kunnen geloven dat je vele kilo’s af kunt vallen met enkel een apparaat. Dat komt omdat ze het niet kennen, dat maakt mensen onzeker.” Zelf is Eline met behulp van het apparaat ruim elf kilo afgevallen.

Hoe Eline met sceptische reacties omgaat? ”Ik heb mezelf al bewezen dat ik dit kan. Een onderneming starten in een plek waar ik absoluut niemand ken. Na één maand was ik volgeboekt en kon ik een tweede apparaat aanschaffen. Als het apparaat geen resultaten geeft, dan zat ik hier niet al zo lang. Dan kun je na een jaar je spullen pakken.”

Ook benieuwd naar Easyslim.nu? Maak nu een afspraak met Eline voor een intake en proefbehandeling van €89,- voor €30,-. Tip! 18 oktober brengt het bedrijf een kookboek uit: ‘Koolhydraatarm voor jou.’

Nazomer actie proefbehandeling en intake €30,-

Wil jij graag slanker worden? Een strakkere huid of cellulite aanpakken? Plan dan nu een proefb...

Meer over Easyslim.nu Harderwijk ontdekken?

Easyslim.nu Harderwijk

Gesloten09:00 - 18:00

Hogeweg 2A , Harderwijk

adv.