Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pinksteren in Harderwijk, Ermelo en Putten: dit is de weersverwachting

Door Nicole Berkouwer 25 mei 2020

Zet de barbecue maar vast klaar, want er is een pinksterweekend met volop zon en warme temperaturen in aantocht. Van vrijdag tot en met maandag voorspelt Weeronline dat het kwik tot ruim boven de twintig graden stijgt. Dat is dus ook goed nieuws voor de horeca, dat met Pinksteren de terrassen in Harderwijk, Ermelo en Putten weer opent.

Wordt het een fietstocht over de Veluwe? Een plons bij strand Horst? Een tuinbarbecue? Zorg in elk geval dat je je goed insmeert, want de laatste week van mei eindigt dit weekend zoals we deze record zonnige lente gewend zijn: met heel veel zon. De zonkracht is dan zo hoog, dat een onbeschermde huid binnen een kwartier kan verbranden. Autsj.

Pinksteren in Harderwijk, Ermelo en Putten

De aanloop naar het pinksterweekend begint al lekker, met temperaturen van twintig graden of zelfs net erboven. En ja! Dat is ook goed nieuws voor de horeca. Zij openen vanaf maandag Tweede Pinksteren hun deuren weer. Dus reserveer vast snel een plekje, want het wordt ge-nieten!

Denk aan jezelf en anderen

Welke plannen je deze week en het pinksterweekend maakt: houd je aan de regels en geniet op een verantwoorde manier. Houd rekening met anderen en neem voldoende afstand. En dan rest ons nog één ding: Geniet vooral van het lekker lenteweer en vergeet je zonnebrandcrème niet 😉

 

Randmeren Weer

Lees ook:

drukte in harderwijk markt boulevard waterfront station

Zo check je thuis hoe druk het is op de Markt in Harderwijk

Stel: je hebt iets nodig van een winkel of je wilt naar de stad voor dat leuke jurkje. Toch twijfel ...

Loeiheet: zo spenderen Harderwijkers het zonnige Hemelvaartsweekend

Mysterie: mag je zwemmen in open water met corona op de loer?

Op die fiets met Mirjam van Bike Tour: ‘Harderwijk barst van de mooie verhalen’

Meer over

Weer

adv.