Ojee! Pinksterweekend start met code geel

Door Nicole Berkouwer 7 juni 2019

Naar de camping tijdens het pinksterweekend? Let goed op, want het KNMI heeft voor heel Nederland in de middag wederom code geel afgegeven. Lokaal is er kans op véél regen, hagel en zware tot zeer zware windstoten. Ai…

In Randmeren gaat het waarschijnlijk vanaf 18.00 uur plenzen, aldus Weerplaza. De temperatuur stijgt tot 25 graden en het is drukkend warm – tot het gaat regenen dan. Wanneer de buien voorbij zijn draait de wind naar het zuiden en daalt de temperatuur rap naar een graad of 15, meldt Weeronline.

En daarna?

Zaterdag is het prima weer, maar niet meer zo warm als de afgelopen dagen. Eerste pinksterdag verloopt rustig met in Harderwijk, Ermelo en Putten kans op een zonnetje en zo’n 20 graden. Tweede pinksterdag daarentegen is het wat onzeker met kans op een (kleine) bui verspreid over de dag.

Weerbericht 8 t/m 14 juni 2019 in Harderwijk Afbeelding: Weerplaza Harderwijk

Drukte op de weg

Tja, slecht weer in het vooruitzicht én een extra lang weekend voor de boeg zorgt waarschijnlijk voor een drukke avondspits, zo waarschuwt RTL Nieuws. De grootste verkeersdrukte wordt verwacht op de wegen naar de Veluwe, het zuiden, naar de kust en naar de veerdiensten richting Waddeneilanden. De ANWB denkt dat de piek tussen 15.00 en 19.00 uur ligt. Op tijd naar huis, dus!

Kaneel en Kruimels

Kaneel en Kruimels, dat wordt smullen!

Smikkelen en smullen bij Kaneel en Kruimels. Deze schattige broodjes- en koffiezaak ligt in het cent...

9 x aanbiedingen in Putten

Deze winkels zijn open met Pinksteren in Randmeren

Meer over

Weer

adv.