Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thuis zonder leesvoer? Zo laat je boeken gratis bezorgen

Aangeboden door Bibliotheek Noordwest Veluwe 21 oktober 2020

Behoor je tot een kwetsbare doelgroep of ga je vanwege het coronavirus liever de deur niet uit? Zit je ziek thuis of ben je slecht ter been en kun je daardoor niet naar de Bibliotheek? Maak dan gebruik van de BezorgBieb en laat jouw boeken gratis bezorgen. 

Om verspreiding van het corona-virus te voorkomen, houden de medewerkers van de bibliotheek zich  uiteraard aan de regels van het RIVM.

De BezorgBieb is een gratis service voor leden van de Bibliotheek uit Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten die zelf niet naar de bieb kunnen komen om boeken te lenen. Op deze manier zorgen de Bibliotheek en Inclusief Gresbo Post er samen voor dat je lekker kunt blijven lezen.

De BezorgBieb

Wil je gebruik maken van de BezorgBieb? Bel dan tijdens de reguliere openingstijden naar 085-2733575 en geef je leesvoorkeur door. Je kunt maximaal vijf materialen bestellen. Specifieke boektitels reserveren is ook mogelijk. Is jouw lievelingsboek al uitgeleend dan selecteert de bibliotheek (in overleg met jou) een andere titel van jouw favoriete schrijvers of boek in hetzelfde genre.

Je kunt onder andere kiezen uit historische romans, (christelijke) familieromans, thrillers of non-fictie boeken. Ook kun je grootletterboeken of dvd’s laten bezorgen.

Contactloos bezorgen

In de Bibliotheek worden de boeken op je lenerspas gezet. Voordat de boeken worden klaargezet zijn ze 36 uur in quarantaine geweest. De medewerker van de bibliotheek zet de bestelling in een tasje klaar voor de bezorgdienst van Inclusief Gresbo Post. De boeken worden vervolgens ‘contactloos’ bezorgd. Ook kun je het gelezen materiaal dan meegeven aan de bezorger.

Aanvragen die voor woensdag binnen komen, worden dezelfde week op vrijdag bezorgd. Komt de aanvraag later in de week binnen, wordt de bezorging een week later op vrijdag.

Lid worden

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek en wil je wel gebruik maken van deze dienst? Geen punt, een lidmaatschap is eenvoudig geregeld via de website of door te bellen naar 085-2733575. Wil je meer informatie over de BezorgBieb? Klik dan op de oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bibliotheek Noordwest Veluwe. Meer over Bibliotheek Noordwest Veluwe ontdekken?

Bibliotheek Noordwest Veluwe

adv.