Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Steps in Ermelo sluit: winkels in deze steden blijven open

Door Nicole Berkouwer 14 februari 2020

Bij kledingwinkel Steps gaat de bezem er doorheen: 38 vestigingen zullen op korte termijn verdwijnen. Behoort Steps in Ermelo ook tot deze lijst? Het antwoord is: ja. Maar gelukkig sluiten niet alle vestigingen en blijven deze vestigingen wél open.

FNG – het Belgische moederbedrijf van Steps – wil zich gaan richten op de online kanalen. Een paar weken geleden werd bekend dat daarom veel winkels gaan sluiten.

Steps in Ermelo sluit

Om welke vestigingen dit ging, was nog niet bekend. Tot nu. FNG-woordvoerder Patrick van der Borden vertelt ons: “De Steps in Ermelo gaat dicht.”

Landelijk kledingwinkels

Gelukkig verdwijnt de winkel niet helemaal uit Nederland. In totaal blijven er negen vestigingen geopend: in Breda, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. En daarmee is Utrecht dus het meest dichtbij voor ons. Patrick: “De overige winkels zullen de komende twee à drie maanden op individuele momenten hun deuren sluiten.”

Wij spraken vorige week al met een medewerker van de kledingwinkel in Ermelo die liet weten: “Wij zijn geopend tot en met zaterdag 15 februari. Daarna sluiten wij de deuren.”

Lees ook:

Steps Ermelo gaat definitief sluiten

Oh nee! De Steps in Ermelo gaat definitief dicht

Jurkjes, pantalons of een nette blouse. Binnenkort kan je bij de Steps in Ermelo niet meer terecht v...

Steps en Promiss sluiten veel winkels: zo zit het in Ermelo

Ice ice baby: ’t Melkmeisje in Putten staat niet meer leeg

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.