Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest in Nulde met ronkende tractoren tijdens Beachpull Putten

Door Nicole Berkouwer 12 juli 2019

Rijd je over de A28, dan gebeurt daar van álles. Eerder schreven we over het Crescent Park bij Harderwijk en nu is er bij Nulde ook weer van alles gaande. 

De vlaggen zijn van verre al goed te zien en de sponsoren zullen daar vast heel blij mee zijn, maar als automobilist heb je geen idee wat er allemaal staat te gebeuren. Bij Nulde, Putten, vindt het evenement (met een veel te lange naam) plaats: Total Agri Beach Pull Putten.

Total Agri Beachpull Putten

Met trucks en tractoren wordt vanaf vrijdag 12 juli met ronkende motoren gestreden. De Nederlandse en Europese top zijn aanwezig. De organisatie vermeld op hun website: “Het doel van de wedstrijd is om de sleepwagen over een zo ver mogelijke afstand te verplaatsen. Krijgen de deelnemers het voor elkaar om hun machine over de 100 meter lijn te verplaatsen, dan klinkt de ‘HIEPERDEPIEPERDEPIEP’ over de banen en ontstaat er een gejuich vanaf de tribunes.”

Afterparty

Ook na de race is er nog genoeg te beleven, met een heuze afterparty. Op vrijdag na 21.00 uur betaal je een tientje om Hakviolen (Normaal Tribute Band) en BDM Drive in show te zien en horen. Op zaterdag na 20.00 uur betaal je ook een tientje, maar dan voor de Party Criminals (als te gek niet gek genoeg is) en de BDM Drive in show.

Praktische info

Het evenement is vrijdag 12 juli vanaf 15.00 uur en zaterdag 13 juli vanaf 10.00 uur te aanschouwen bij het evenemententerrein Nulde/Horst in Putten. Het adres is Strandboulevard, 3882 RN Putten. Er zijn nog wel entreekosten en er is een online ticketverkoop. Klik hier voor de exacte informatie.

Vier jij je afterparty liever gratis? In Harderwijk is zes weken lang een openluchtconcert midden in de stad. Klik hier voor meer informatie:

HarderwijkLIVE uittip

Uittip: 6 weken lang genieten van buitenconcerten tijdens Harderwijk Live

Deze week is de uittip eigenlijk meer dan één tip. De komende zes weken kan iedereen genieten van bu...

adv.