Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe winkel in Putten aan de Dorpsstraat

Door Nicole Berkouwer 9 augustus 2019

Als je door de winkelstraat in Putten hebt gelopen, is het je vast opgevallen. Er komt een nieuwe winkel in Putten aan de Dorpsstraat. 

Het is geen nieuw concept, maar voor de koopjesjager is hij zeker welkom: Big Bazar zal in de Dorpsstraat in Putten verschijnen. Hij zal het pand van de Op=Op Voordeelshop overnemen.

Opening

Vanaf 19 september is de winkel geopend en kan je heerlijk goedkoop shampoo, tandenstokers en accessoires voor in huis aanschaffen. Hartstikke handig!

Werknemers gezocht!

De nieuwe winkel in Putten is nog wel op zoek naar werknemers. Dus ben jij nog op zoek naar een baan? Dan kan je solliciteren bij Big Bazar. Ze zoeken nog een verkoopmedewerker, hulpkracht en vulploegmedewerker. Dus check de vacatures en solliciteer!

Harderwijk en Ermelo

In Harderwijk zat een Big Bazar aan de Luttekepoortstraat, maar dan wel in de vorm van een outlet. De aanbiedingen uit de folder waren niet (altijd) in de winkel te vinden. Inmiddels is de winkel ook gesloten en staat het pand leeg. In Ermelo is de Big Bazar nog te vinden op de Branderskamp. Big Bazar heeft inmiddels 150 winkels in België en Nederland.

Lees ook:

Stationsstraat 87 Ermelo

Nieuwe winkel in Ermelo aan de Stationsstraat

Is het jou al opgevallen dat er een nieuw winkeltje ontstaat aan de Stationsstraat 87 in Ermelo? Mac...

Nieuwe bouwmarkt in Harderwijk

Dit winkelpand in Harderwijk wordt verbouwd, maar komt geen nieuwe winkel in

Nieuwe horecazaak Metro Harderwijk opent halverwege juli

  • Wil jij een 'Nieuw in Randmeren' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Westland.

adv.