Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe winkel in hartje Ermelo met bijna 500 m² oppervlakte

Door Nicole Berkouwer 5 september 2019

Winkelend Ermelo opgelet! Vrijdag 6 september opent de vernieuwde winkel MD Fashion & Shoes aan de Stationsstraat 113 in Ermelo. 

Gelukkig! In hartje Ermelo wordt weer volop geleefd. De Blokkker in Ermelo werd verbouwd, de nieuwe chocowinkel draait al volop én een Thais restaurant is in aanbouw. De shopliefhebbers hoeven niet te treuren, want deze nieuwe winkel verkoopt kleding én schoenen!

MD Fashion & Shoes

Het is een aanvulling en uitbreiding van de winkel Moda.Donna E.SI. En zoals dat vaker gebeurt: bij een nieuw concept, hoort natuurlijk ook een nieuwe naam! De naam van de winkel wordt MD Fashion & Shoes. Hammie van Heukelem: “Drie jaar terug startte we met Moda.Donna E.SI. We werkten al goed samen met de buren van de schoenenwinkel. Uiteindelijk hebben zij ervoor gekozen om te stoppen met hun zaak. En hoe vaak krijg je de kans om het pand van de buren over te nemen?!” Het pand had voorheen 350m² oppervlakte en krijgt er nu ongeveer 150 m² oppervlakte bij. Deze gigawinkel heeft nu dus bijna 500 m² winkeloppervlakte. Bij MD Fashion & Shoes koop je stijlvolle dames- en herenkleding en (nette) schoenen. Voor sollicitatie, belangrijke moment of omdat je een mooie outfit in je kast wil hangen.

Nieuwsgierig?

Op vrijdag 6 september kan je van 10.00 – 21.00 uur de vernieuwde winkel bekijken. Hammie: “We hebben voor de opening speciaal wat extra’s laten komen. Het zijn vooral ondernemers uit Ermelo. Zo biedt CasaBarista de heerlijkste koffie aan en zijn er hapjes van Gildeslager Uit de Bosch. We hebben ook aan wat zoetigheid gedacht, Cake-to-Go komt ook!” De feestelijke opening wordt iets langer gerekt dan een dagje, want op zaterdag 7 september kan je van 09.30 – 17.00 uur ook genieten van al het lekkers en de nieuwe winkel bekijken.

Lees ook:

Prinses Beatrix komt naar Putten

Prinses Beatrix komt naar Putten!

Prinses Beatrix komt naar Putten. Ze zal aanwezig zijn bij de 75e herdenking van de razzia van Putte...

Nieuwe ‘chocowinkel’ in Ermelo: ‘We hebben een toonbank van zes meter vól bonbons’

Nieuw restaurant in Ermelo aan de Julianalaan

Dit zijn de leukste tweedehandswinkels in Harderwijk, Ermelo en Putten


Meer over MD Fashion & Shoes ontdekken?

MD Fashion & Shoes kledingwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Stationsstraat 113, Ermelo

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.