Nieuw in Randmeren

Nieuwe winkel in Putten aan de Dorpsstraat

9 augustus 2019

Als je door de winkelstraat in Putten hebt gelopen, is het je vast opgevallen. Er komt een nieuwe winkel in Putten aan de Dorpsstraat. 

Nieuwe winkel in Ermelo aan de Stationsstraat

24 juli 2019

Is het jou al opgevallen dat er een nieuw winkeltje ontstaat aan de Stationsstraat 87 in Ermelo? Machteld van de Kamp en Richard Spiekstra zijn aan het klussen en dit…

Makkelijk en snel De Veluwe verkennen op de KeoBike in Putten

19 juli 2019

Kom je eindelijk in de buurt van je bestemming met de bus, moet je nog een lang stuk lopen naar je einddoel. Dankzij de KeoBike in Putten ben jij binnen…

Reis t/m 21 juli sneller met de intercity in Harderwijk

10 juli 2019

Kedengedeng, kedengedeng, oehoee! Reizen met het openbaar vervoer wordt een stuk leuker de komende anderhalve week. Er vertrekt een intercity vanuit Harderwijk!

Nieuwe bouwmarkt in Harderwijk

9 juli 2019

Op maandag 8 juli is de nieuwe bouwmarkt geopend aan de Hertog Reinoudlaan 2 in Harderwijk. De bouwmarkt heet Bouwmaat Compact en is niet helemaal onbekend in Nederland, maar dit…

Dit winkelpand in Harderwijk wordt verbouwd, maar komt geen nieuwe winkel in

3 juli 2019

Is het jou ook al opgevallen? Het winkelpand in de Smeepoortstraat in Harderwijk staat in de steigers. Wij zochten uit wat er in dit winkelpand terugkomt.

Nieuwe horecazaak Metro Harderwijk opent halverwege juli

2 juli 2019

Er wordt nog flink geklust en verbouwd, maar binnenkort opent de nieuwe horecazaak Metro Harderwijk middenin het centrum van Harderwijk.

Gaaf! Je kunt nu per minuut betalen voor een dagje Dolfinarium

13 juni 2019

KACHING! Geld besparen maar! Wil je even een voorstelling kijken, de roggen aaien of zwaaien naar de walrussen? Dat kan voordeliger bij Dolfinarium in Harderwijk.

Zoef langs de bomen in Klimbos Harderwijk

12 juni 2019

Klimmen door de jungle in Harderwijk, dat wil jij toch ook? In Harderwijk opende donderdag 30 mei een klimbos!

Hema verkoopt verse friet in Harderwijk

3 juni 2019

Hema Harderwijk gaat naast rookworsten ook verse friet verkopen. Say what? Ja echt! In drie Hema-vestigingen wordt deze proef gelanceerd en we are the lucky ones!

Pagina 1 van 2

adv.