Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Place sluit 23 filialen: dit gebeurt er met het restaurant in Harderwijk

Door Carin Van der Meij 13 juli 2020

Slecht nieuws voor fans van La Place: de keten sluit 23 van de 80 vestigingen in Nederland. Staat het filiaal aan de A28 bij Harderwijk op de sluitingslijst? Liefhebbers van de keten kunnen opgelucht ademhalen: La Place in Harderwijk gaat niet weg. 

Als gevolg van de coronacrisis heeft Jumbo – die La Place in 2016 heeft overgenomen – besloten filialen te sluiten. Het gaat om vestigingen langs de snelwegen, maar ook in de binnensteden.

La Place in een nieuw jasje

Gelukkig blijft La Place in Harderwijk wel overeind. Waarom in onze stad wel? Jumbo-woordvoerder Maartje Rothuizen licht toe: “In de tweede helft van dit jaar lanceren we een nieuwe generatie La Place gebaseerd op het uitgangspunt ‘Good Food Fast’: lekker, gezond en vers eten. Op basis van dit uitgangspunt zijn we op dit moment stapsgewijs restaurants aan het heropenen.” De restaurants die weer opengaan passen wel in het vernieuwde concept. Voor de restaurants die dichtgaan, ziet het bedrijf onvoldoende mogelijkheden om het nieuwe concept goed uit te voeren.

23 filialen gaan dicht

Onder meer de filialen in Rotterdam, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Breda, Leiderdorp, Zevenaar en Gouda sluiten de deuren. De werknemers, zo’n 480 man, worden maandagavond geïnformeerd over de sluitingen, blijkt uit een e-mail van Jumbo die in handen is van De Financiële Telegraaf.

Volg indebuurt Randmeren ook op Facebook en Instagram.

Lees ook:

opening en binnenkijken bij La Place in Harderwijk veluwe eten en drinken

YES! La Place Harderwijk is open en zo ziet dat eruit

Met ballonnen, openingsacties en een hoop reuring werd La Place in Harderwijk verwelkomd. Het is de ...

La Place Harderwijk opent Take Away en dit moet je daarvan weten

Restaurant ’t Zusje komt ook in Harderwijk

Dit horen Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren als we zeggen waar we wonen

adv.