Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij Harderwijk (eer)gisteren op tv gezien?

Door Nicole Berkouwer 13 augustus 2019

Leuk! Op zondag 11 augustus en maandag 12 augustus kwam onze prachtige Hanzestad Harderwijk op tv. Heb jij de twee programma’s op de buis voorbij zien komen!? 

Op zaterdag (en zondag de herhaling) werd bij House Vision op tv naar Harderwijk verwezen. Heb jij het fragment gemist? Kijk ‘m dan hier terug.

Bed & Breakfast

Ook op maandag 12 augustus werd bij het populaire tv-programma Bed & Breakfast van Omroep Max over Harderwijk gesproken. Sterker nog, het stel Charla en Geert uit Harderwijk heeft hun eigen B&B laten zien en ging ook bij twee andere stellen op pad.

In het programma gaan drie stellen bij elkaar in hun B&B kijken om aan het einde te besluiten welk stel de winnaar is van de aflevering. Voor de kijker is het natuurlijk enorm leuk om binnen te kijken bij de B&B’s en de verschillende plekken in het land te ondervinden. Het uitje in Harderwijk was leuk, want ze maakte een boottocht bij schipper Oscar en later kookte ze erop los bij Proeflokaal. Wil je de hele uitzending zien? Klik dan hier. Vanaf 17.30 minuut begint het onderdeel uit Harderwijk.

Deze aflevering was overigens al eens eerder op de buis, maar toch blijft het leuk om onze prachtige Hanzestad op tv te zien.

Lees ook:

Binnenkijken bij de B&B van Geert en Charla

Binnenkijken bij de bekendste televisie-B&B van Geert en Charla in Harderwijk

Daar waren ze weer! De B&B van Geert en Charla was wederom te zien in een herhaling van Omroep Max o...

Binnenkijken bij Lisa in de binnenstad van Harderwijk

MAG DAT: je woning verhuren tijdens de vakantie?


Meer over B&B Onder De Dekens ontdekken?

B&B Onder De Dekens bed en breakfasts

Gesloten09:00 - 22:00

Grote Oosterwijck 15, Harderwijk

Bekijk meer:bed en breakfasts
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Randmeren.

adv.