Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit nieuws heb jij gemist op 19 en 20 oktober

Door Nicole Berkouwer 21 oktober 2019

Wat vliegt zo’n weekend altijd snel voorbij. Wij sommen nog even het leukste nieuws van zaterdag 19 en zondag 20 oktober voor je op.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Eendjes spotten

Kokardezaagbek. Afbeelding Wikipedia, Thurner Hof

Het was even een drukte van jewelste. Vogelaars verzamelde zich met grote telelenzen bij het Wolderwijd. Een heuse ‘Kokardezaagbek’ zou gespot zijn. Helaas bleek later dat er een ringetje om zijn pootje zat, dus het bijzondere eendensoort uit Noord-Amerika was hoogstwaarschijnlijk ontsnapt en niet zelf hierheen gevlogen. Ondanks de teleurstelling is Randmeren wel een populair vogelgebied, dus konden de vogelaars zich ook goed vermaken met de andere dieren.

Dit artikel is gebaseerd op het verhaal van De Stentor.

Nog meer huizen bouwen?

huis bouwen bouwvergunnig

De Stentor schrijft dat er mogelijk meer appartementen en middeldure huurwoningen in Harderweide zullen komen. Het gaat om het deel nabij Drielanden en het Crescentpark. Momenteel wordt er nog niet gebouwd, maar wat de toekomst gaat bieden, staat nog niet vast.

Jeugdlintje verdienen!

Kinderburgemeester Isabella Hoeve heeft samen met burgemeester Harm-Jan van Schaik een oproepje geplaatst. Jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 23 jaar kunnen een Harderwijk Jeugdlintje bemachtigen. Dus ken jij iemand die enorm veel voor onze prachtige stad betekent? Dan kan jij hem of haar aanmelden vóór 10 november door hier te klikken.

Lekker kamperen!

En ook nu de herfstvakantie is aangebroken, kan je alsnog lekker met de camper op pad! In Ermelo is nog plek, dus ook gezellig indebuurt.

View this post on Instagram

L E E S JE M E E❓🚐💨 Kamperen? Met deze kou 😱🙉 🚐💨 Ja, op sommige momenten ervaar ik dat ook als pure armoede 🤣 En je begrijpt, nú is het soms 🤣 🚐💨 De kids zijn een weekje vrij… en ja wat moet je? Thuis is het weer ook slecht, en helaas beschikt mijn “Crib” niet over zwembad, speeltuin en restaurant. Geschikt voor het animatieteam ben ik even min 🤪 🚐💨 Het oorspronkelijke plan was om naar Rabbit Hill te gaan – je weet wel, die parken met beer Bollo 🐻 🚐💨 Dus gisteren rollen we de campert ri Uddel… Je gelooft het niet… staan we daar in vol ornaat… VOLGEBOEKT 😳 Volgeboekt? Hoe is het mogelijk met dit takke weer halverwege de herfst? Wie wil er nú op de camping staan? Het schijnt… half Vinex Nederland heeft zich verplaatst naar Rabbit Hill 🙉 🚐💨 Plan in duigen, stress in de mobiel, je snapt het… Ouderwets gezellig 🤣 🚐💨 We herpakten ons 🤪 Doorgehobbeld naar Ermelo, en daar staan we nu… Leuke animatie, volop ruimte, zwembadje bij de deur… Met als hoogtepunt vandaag “wol vilten” bij de schaapskooi 🐑 Ik trok helemaal bij met die naald en het wol 🍀 Even leek het erop vanmiddag dat het toch wel weer gaat lukken die herfstvakantie 😉 🚐💨 Wat zijn jouw plannen deze herfstvakantie? Laat gezellig een berichtje achter, gewoon voor de leuk omdat het kan 😁⤵️ Dikke doei, fijne avond💃 . . . #Nederland #travelwithkids #kamperen #travellifestyle #wanderlustlife #reizenmetkids #vakantiegevoel #vakantiemodus #reizenmetkinderen #vakantiemetkinderen #kidseropuit #eropuit #herfstvakantie #opdecamping #campinglifestyle #camperlife #huishoudenvanjansteen #loedermoeder #camperlifestyle #happycampers #campinglife #huisvrouw #trailertrash #familietijd #huishouden #veluwe #camping⛺️ #happycamper #campingfun #wezijnerbijna

A post shared by 🏕Businessmum In Motion🚌 (@businessmum_in_motion) on

Wauw!

En nog steeds genieten van de paddenstoelen, ook in Putten!

View this post on Instagram

Herfstwandeling

A post shared by Gretha Meesen (@grethameesen) on

Lees ook

herfstvakantie en herfstbladeren in Harderwijk

De leukste herfstvakantie-activiteiten in Harderwijk, Ermelo en Putten

Yes! De herfstvakantie staat bijna voor de deur. Van 19 oktober tot en met 27 oktober is het herfstv...
jaren zestig

5 x heerlijke foto’s van de jaren zestig in Harderwijk en Ermelo

Back in the days! De jaren zestig komen de afgelopen dagen veel om de hoek kijken, mede door de boer...
Veluwestrand in Harderwijk jaren zeventig

Zo beleefden de Harderwijkers hun dagen op het Veluwestrand

Schommelen in de schommels, klimmen door de kooien, voetballen en de waaghalzen stonden in de rij vo...
Verkeersboetes voor fietsen Fietswrakken in Harderwijk

Ziet jouw fiets eruit als een wrak? Dikke kans dat hij ‘opgeruimd’ wordt

Fietswrakken, zo noemt de gemeente Harderwijk fietsen die verkeerd gestald zijn of al weken op hetze...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Video

adv.