Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit heb jij gemist afgelopen weekend

Door Nicole Berkouwer 17 juni 2019

Genoten van Vaderdag en het zonnetje? Dan heb jij deze vier nieuwsitems van het weekend vast gemist! Een autobrand op snelweg A28, talent Laurens Plakmeijer, te kort aan doktersassistenten en een oproep van de politie!

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Brandende auto op A28

Het was weer raak op de A28, veel files en lang wachten. Op zaterdag 15 juni 2019 vloog een auto op de snelweg A28 in brand bij Ermelo. De files liepen op tot zo’n uur! De brandende auto stond tussen afslag Ermelo en afslag Nulde, meldt De Stentor.

Te kort aan doktersassistenten

Het is twee voor twaalf, aldus De Stentor. Het aantal doktersassistenten in de provincie Gelderland is aanzienlijk minder dan de afgelopen jaren. Daardoor zullen een aantal dokterspraktijken en huisartsen vooral in de zomermaanden met een te kort zitten. De verwachting is dat er in 2022 een tekort van 600 (!) doktersassistenten zijn. De oorzaak is het tekort aan stageplaatsen in de praktijk, de hoge werkdruk voor de doktersassistenten en de doorstroom van doktersassistenten (mbo) naar een vervolgstudie op het hbo. Dus ben jij net geslaagd of zoek je nog een leuke job, denk een aan doktersassistente!

Inbraak in Ermelo

Politie logo

De Stentor meldt dat maandagochtend ontdekt is dat er een inbraak in Ermelo heeft plaatsgevonden. De kassa van de winkel ‘That’s it’ is gestolen. Heb jij meer gezien? Neem dan contact op met de politie.

Talent Laurens uit Ermelo speelt in grote musical

De twaalfjarige Laurens Plakmeijer uit Ermelo volgt pas 1 jaar zang, dans en toneellessen, maar speelt nu al in een musical met bekende musicalsterren, meldt De Stentor. Hij zal zaterdag 29 juni schitteren in de voorstelling ‘Stella in de sterren’ en mag daar een hoofdrolspeler in zijn. Wauw, super knap!!

Mysterie: Wat te doen als je de eikenprocessierups spot?

Je hebt ze vast al gespot: bomen 'ingepakt' in dikke witte lagen. Als je dat ziet, weet je dat de ei...

Dit zijn dé favoriete plekken in Randmeren, volgens Marieke

Deze kavels en woningen in Randmeren zijn te koop

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.