Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2020 valt op maandag en dit is er te doen in Harderwijk

Door Nicole Berkouwer 3 februari 2020

De voorbereidingen voor Koningsdag 2020 zijn in volle gang. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te beleven in Harderwijk! Ondanks dat we nog drie maanden moeten wachten voordat het feest losbarst, willen we je alvast lekker maken met alles wat er doen is tijdens het Oranjefeest van het jaar.

27 april 2020 gaan we weer los met kleding, oranje tompouces, vlaggetjes en koekhappen. We vieren natuurlijk Koningsdag en dat doen we in Harderwijk nou eenmaal lekker groot en uitgebreid.

Koningsnacht 2020

Zaterdagavond 25 april start het feest met Koningsnacht Live. Dit gezellige feest op de Markt gaat los met de Radio 538 DJ’s On Tour. Verwacht dus een té gekke editie met de nieuwste dance, hits van nu en state-of-the-art visuals. Voor dit leuke feestje heb je geen kaartjes nodig.

Voor zondagavond 26 april zijn er nog geen feesten bekend.

Koningsdag 2020

Op Koningsdag 2020 is er zoals ieder jaar weer van alles te doen. We weten al dat Koningsdag Live gaat plaatsvinden met Feest op de Markt. Van 15.00 – 23.30 uur kan je genieten van de Disco Daddies & The Black Tie Monkey Squad. De dj van de dag is Ricky Corony. Ook zullen er op de boulevard of in het Hortuspark ook nog leuke feestjes plaatsvinden, maar die zijn nog niet allemaal bekend.

Koningsdag kleedjesmarkt Harderwijk

Een van de belangrijkste onderdelen van de Koningsdag in Harderwijk is natuurlijk de rommelmarkt. Wil jij je spullen verkopen tijdens deze feestelijke dag? Dan is het handig om vroeg een plekje uit te zoeken waar het mag. Vanaf 26 april 18.00 uur mag je een verkoopplek innemen. En verkopen mag pas vanaf 27 april om 06.00 uur. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over de plekken waar er verkocht mag worden.

Lees ook:

Dit wil je! Win een 4-gangen chefsmenu bij restaurant CAERT in Harderwijk

Gaaf! Nieuwe kartbaan in Harderwijk

adv.