Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update kerstkaartenactie: ook in Ermelo een inleverpunt

Door Nicole Berkouwer 26 november 2020

Op woensdag 18 november startte de kerstkaartenactie voor eenzame ouderen. We hadden al een inleverpunt in Harderwijk en Putten, maar ook in Ermelo kan je nu kerstkaarten inleveren.

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Randmeren een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Terugblik kerstkaartenactie 2019

Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Harderwijk, Ermelo én Putten ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van drie verzorgingshuizen in Harderwijk, Ermelo en Putten verrassen met een grote stapel kerstwensen. Tenminste, als jullie helpen met het aanvullen van de kaarten.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, maar het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij Boerhaavehof in Harderwijk, De IJsvogel in Ermelo en De Schauw in Putten terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Met de klas als team

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke horizontale/liggende foto’s in: [email protected] Of tag ons op Instagram! Wie weet kom jij dan voorbij in de story!

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar: 

Redactie indebuurt

T.a.v. Kerstkaartenactie indebuurt Randmeren
Havendam 56
3841 AA Harderwijk

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! We hebben dit jaar drie (!) locaties waar je de kerstkaarten kan inleveren:

Je kaarten doe je in de speciale indebuurt-brievenbus. Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen. Dit hoeft natuurlijk niet!

Volg indebuurt Randmeren ook op Instagram en Facebook.

Lees ook:

kerstkaartenactie indebuurt

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Harderwijk, Ermelo en Putten

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De ...

Bob maakt films, videoclips en veel meer: ‘Het is rijk, mooi en we gaan tot het uiterste’

Dit zijn de rijkste Ermeloërs in 2020 volgens de Quote 500

Berenjacht in een nieuw jasje: zet een ‘Gluurpietje’ voor je raam

All I want for Christmas: zoek jij de liefde van je leven in de buurt van Harderwijk?

Meer over

Kerst Randmeren

adv.