Het team

Team indebuurt Randmeren

De redactie van indebuurt Randmeren zit midden in Harderwijk in een pand van DPG Media. Maar we zijn regelmatig op pad om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Randmeren te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Randmeren

indebuurt Randmeren Stadhuis | indebuurt Havendam 56 3848 AA Harderwijk

Navigeer naar

Redactie indebuurt Randmeren

Nicole Berkouwer

Community Manager

Nicole is geboren in de prachtige Hanzestad Harderwijk. Ze schrijft niet alleen over Harderwijk, maar ook Ermelo en Putten neemt ze mee in haar pakket. "Heerlijk langs de stranden of over de boulevard dwalen vind ik fijn!" Heb jij een tip? Mail dan naar [email protected]

Anne Naomi Brassien

Anne Naomi Brassien

Buurtbijdrager

“Hoi! Ik ben Anne, 24 jaar. Ik ben opgegroeid in Noorwegen en woon nu in Harderwijk. Nog altijd voelt Harderwijk als mijn échte thuis. Als hobby fotografeer ik heel graag. Ik kijk graag met een nieuwe blik naar de regio waar ik zo van hou; hoe leuk is dat!”