Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Randmeren

De redactie van indebuurt Randmeren zit midden in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die in Harderwijk, Ermelo en Putten te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Randmeren

DPG Media BV
Stadhuis | indebuurt
Havendam 56
3848 AA Harderwijk

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Randmeren

Nicole Berkouwer

Community Manager

Nicole is geboren in de prachtige Hanzestad Harderwijk. Ze is dol op dansen, turnsters coachen en dagjes weggaan. Nicole is vaak te vinden in Harderwijk, maar ook Ermelo en Putten neemt ze mee in haar pakket. “Het leukste aan Randmeren is het gevoel van thuiskomen. Heerlijk langs de stranden of over de boulevard dwalen vind ik fijn!”

E: [email protected]

T: 06-15 489 223

Anne Naomi Brassien

Gastfotograaf gastfotograaf anne indebuurt randmeren harderwijk ermelo putten

“Hoi! Ik ben Anne, 24 jaar. Ik ben opgegroeid in Noorwegen en woon nu in Harderwijk. Nog altijd voelt Harderwijk als mijn échte thuis. Als hobby fotografeer ik heel graag. Ik kijk graag met een nieuwe blik naar de regio waar ik zo van hou; hoe leuk is dat!”