Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Easyslim.nu Harderwijk

Simpel, snel, slank

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Easyslim.nu Harderwijk

Hogeweg 2A 3841 KV Harderwijk
Maak afspraakContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
13:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Snel en makkelijk afvallen
  • Advies op maat

Over Easyslim.nu Harderwijk

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schier er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu. Eline Stobbe is sinds 01-02-2016 actief in Harderwijk!

Easyslim.nu Harderwijk

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is veilig. De studio in Harderwijk ligt aan de Hogeweg 2A. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Ervaringsdeskundige

Eline Stobbe is franchisenemer van Easyslim. nu. Als zelfstandig ondernemer heeft ze de leiding van Easyslim.nu Harderwijk. Ze is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Eline is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht door ziekte. tijdens haar ziekte ‘borstkanker’ schommelde ze erg met haar gewicht, diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp altijd maar even, altijd was er sprake van het jojo-e ect of bleef hangen op het zelfde gewicht. Als geen ander weet Eline hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. Door een vriendin kwam Eline in contact met Easyslim.nu en ervaarde zelf wat deze behandelingen voor haar konden betekenen. Haar enthousiasme door goede resultaten gaf Eline het zetje om zelf ook een vestiging te starten in Harderwijk!

Boek jouw afspraak

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling. Ook kunt u via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in Harderwijk !

Meest recent over Easyslim.nu Harderwijk

Annemieke viel 15 kilo af dankzij Easyslim.nu Harderwijk: ‘Winkelen is veel leuker geworden!’

Door het verdriet rondom de ziekte van haar man, at Annemieke ontzettend slecht. Frikadellen, kroketten, instant noodles: zolang ze maar niet in de keuken hoefde te staan. Tot ze in…