Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een fronsrimpel of hoofdpijn door de zon: zo kom je er vanaf

Aangeboden door Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk 18 juni 2020

De zon laat zich steeds vaker zien en dat vinden we heerlijk! Lekker relaxen in de tuin, op het balkon of op het terras. Maar één ding kunnen we missen als kiespijn: dat gefrons door het felle licht. Daar kun je namelijk flink last van krijgen. Stutvoet Optiek & Audiciens heeft de oplossing.

Een fronsrimpel krijg je door het fronsen, soms bewust, maar heel vaak ook onbewust. Misschien vind je dat helemaal niet erg, dat is fijn! Maar het is ook mogelijk dat jij je er aan stoort of vaak hoofdpijn hebt door het ‘knijpen’ tegen de zon.

Dat knijpen doe je onbewust, vooral als je geen zonnebril op hebt of er eentje draagt van minder goede kwaliteit. Zo raken de spieren van je voorhoofd en ogen vermoeid, waardoor je last krijgt van hoofdpijn. Tijdens de zomermaanden schijnt de zon vaker en ontstaan er eerder klachten.

Minder fronsen

Fronsen doe je waarschijnlijk vaker dan je denkt. De ultieme tip: probeer je bewust te worden van de momenten waarop je het meest fronst. Nu je weet wanneer je dit vaak doet, kun je er in de toekomst op letten.

Die rimpel in je gezicht kan je voorkomen door je zonnebril standaard in je tas te stoppen of in het dashboardkastje van de auto te leggen. Zo kun jij jouw zonnebril nooit vergeten! Zodra de zon schijnt, tover jij je favoriete zonnebril tevoorschijn en voorkom je die diepe groef in je gezicht.

Niet wachten bij klachten

Nog steeds last van hoofdpijn? Of ervaar je problemen met scherp zien en ga je daardoor knijpen met je ogen? Hoe langer je wacht, hoe meer de klachten kunnen toenemen. Aarzel dus niet en kom langs bij Stutvoet Optiek en Audiciens. Zij hebben aandacht voor jouw verhaal en nemen de tijd voor een zorgvuldige meting en goed advies!

Zonnige actie

Om comfortabel te kunnen kijken in de zon, kies je voor een zonnebril op sterkte. Stutvoet Optiek & Audiciens heeft nu een zonnige aanbieding waarmee jij de zomerperiode goed begint. Bij aanschaf van een montuur en zonneglazen bij Stutvoet Optiek & Audiciens op sterkte ontvang je namelijk één glas cadeau. De actie is geldig tot eind juli 2020.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk. Meer over Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk ontdekken?

Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk opticiens

Geopend09:00 - 18:00

Bruggestraat 34, Harderwijk

Bekijk meer:opticiens

adv.