Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Annemieke viel 15 kilo af dankzij Easyslim.nu Harderwijk: ‘Winkelen is veel leuker geworden!’

Aangeboden door Easyslim.nu Harderwijk 28 februari 2020

Door het verdriet rondom de ziekte van haar man, at Annemieke ontzettend slecht. Frikadellen, kroketten, instant noodles: zolang ze maar niet in de keuken hoefde te staan. Tot ze in aanraking kwam met Easyslim.nu Harderwijk. Annemieke is niet alleen ruim vijftien kilo afgevallen, maar zorgt ook weer goed voor haar lichaam door elke avond gezond te koken.

Snelle snacks

Ruim zeven jaar geleden werd de ziekte dementie geconstateerd bij de man van Annemieke. Toen hij niet langer thuis kon blijven wonen, ging ze steeds slechter voor zichzelf zorgen. ”Het werden snelle snacks, zoals patat en andere vette dingen. ’s Avonds at ik niet meer. Ik kwam aardig wat kilo’s aan en doordat ik niet zo groot ben, lijk je al snel een beetje dikkig. Op een gegeven moment woog ik over de 82 kilo. Mijn kledingmaat ging van maat 40 naar XXXL. Een vriendin van me had thuis het boekje van Easyslim.nu liggen en zei: ‘Dit is echt iets voor jou, dat moet je proberen!’ Ik had hiervoor nog geen enkel ander dieet uitgeprobeerd en voor de sportschool heb ik geen tijd en ook geen zin. Dus ik dacht – die proefbehandeling- dat kan ik best een keer proberen!”

Van 82 naar 65 kilo

Na de eerste afspraak was Annemieke niet direct overtuigd. ”Ik was eerst vrij sceptisch, maar zag al snel resultaat. In het begin vlogen de kilo’s eraf, daar snapte ik niets van. Ik wilde maar tien kilo kwijt, maar het ging zo goed, dat ik al snel voor de vijftien kilo ging. Nu zit ik al een jaar op mijn streefgewicht. Het is een sport geworden! Een uitdaging voor mijzelf!  Het resultaat? Van 82 naar 65 kilo. Dat scheelt gewoon ruim drie kledingmaten. Mijn te hoge cholesterolgehalte en bloeddruk? Allebei verdwenen!”

Koolhydraatarm eten

Naast een wekelijks bezoekje aan Easyslim.nu, is Annemieke ook begonnen met koolhydraatarm eten. ”Boodschappen haal ik nu veel bewuster. Ga maar eens een middagje verpakkingen lezen. Ik schrok me rot, de eerste keer dat ik dat deed. Je gelooft niet hoeveel suikers er alleen al in een blik soep zitten. Overal wordt suiker ingegooid. Mensen vragen weleens: ‘Annemieke, hoe heb je dit toch voor elkaar gekregen? Dat lukt mij nooit!’ Ik vond het totaal niet moeilijk om die knop om te zetten. ’s Ochtends begin ik met een stevig ontbijt, waardoor ik al minder snak naar tussendoortjes. En als ik toch trek krijg? Pak ik een stukje komkommer of fruit. Geitenkaas, tuinkruidenkaas, blauwe kaas: ik mag het allemaal eten. Feestje toch?”

Patatje erbij

Geloof het of niet, naast het koolhydraatarme dieet eet Annemieke ook af en toe gewoon nog een een patatje met. Twee keer per week heeft ze namelijk een smokkeldag. ”Tot voort kort kwam mijn man nog twee dagen per week bij mij thuis. Nu zit hij helaas in een rolstoel en lukt dat niet meer. Maar op zo’n middag nam ik gerust een saucijzenbroodje bij de koffie en als lunch een patatje met en een portie kibbeling. Leg jij maar eens aan een dementerende man uit waarom ik niet hetzelfde eet als hij. Dat werkt niet!”

Toch blijft ze afvallen. ”Je komt niet zo snel weer aan. Er is geen jojo-effect doordat ik nog wekelijks een klein uurtje op het speciale apparaat lig.”

Lekker in mijn vel

Easyslim.nu heeft Annemieke niet alleen geholpen haar oude gewicht weer terug te krijgen, maar ook het plezier in het leven. ”Ik sta elke avond weer in de keuken, het ritme in de dag is terug. Mentaal voel ik mij veel beter: ik werk weer in de tuin, ga een stuk fietsen en zit lekkerder in mijn vel. Van mijn oude broeken pas ik geen enkele meer. Met maat M/L is winkelen veel leuker geworden!”

Wil jij net zoals Annemieke op een gezonde manier afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een proefbehandeling en ervaar zelf wat Easyslim.nu Harderwijk voor jou kan betekenen.

Lees meer over Easyslim.nu:

Eline (32) startte haar eigen onderneming in Harderwijk: ‘Na een maand was ik volgeboekt!’

Eline Stobbe kon na het overleven van een verschrikkelijke ziekte niet wachten om weer aan het werk ...


Meer over Easyslim.nu Harderwijk ontdekken?

Easyslim.nu Harderwijk

beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:00

Hogeweg 2A , Harderwijk

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.