Zoef langs de bomen in Klimbos Harderwijk

Door Nicole Berkouwer 12 juni 2019

Klimmen door de jungle in Harderwijk, dat wil jij toch ook? In Harderwijk opende donderdag 30 mei een klimbos!

Jaaa, de eerste klimmeters door het klimbos in Harderwijk zijn een feit! We kunnen eindelijk in onze eigen stad naar een klimbos.

Tekst gaat door onder de foto.

Klimbos Harderwijk, onderdeel van Adventurepark

Klimmen, klauteren, angst overwinnen en doorgaan tot het einde. Bij het klimbos langs de snelweg A28 kan je je uitdagingen verleggen. Arjan de Bruin: “Klimbos Harderwijk is onderdeel van Adventurepark Harderwijk. Het Adventurepark bestaat in totaal uit het klimbos, de Veluwe Specialist en een kinderattractie die eind dit jaar of volgend jaar gerealiseerd gaat worden. Inmiddels zijn er 3 klimparcoursen open bij het klimbos en in de zomer komt daar de spectaculaire Rollercoaster Zipline, een Free Fall van 16 meter en een duo-zipline bij. Je bent continu gezekerd, dus geen gedoe met overzetten en vastzittende snoeren.”

De Veluwe Specialist is net als het klimbos nu twee weken open en heeft al vier andere vestigingen op de Veluwe. Even rondscheuren op de E-chopper om de stad eens te bekijken vanuit een andere hoek is een aanrader. Mooi makkelijk dat je niet zelf hoeft te fietsen en deze elektrische scooter zonder helm kan gebruiken.

Vaderdag is zondag 10 juni 2019

Vaderdag: Deze cadeau’s zijn top!

Sokken, sloffen, autoboekjes... Wat geef je dit jaar aan je vader(s) op Vaderdag? Met dit lijstje mo...

Deze drie flitspalen in Putten zorgen voor 12.000 boetes in vier maanden tijd

Dit zijn de 7 beste restaurants van HarderwijkMeer over Klimbos Harderwijk ontdekken?

Klimbos Harderwijk


Nu gesloten09:30 - 18:30 *

Boekhorstlaan 1, Harderwijk


* Let op: Afwijkende openingstijden

  • Wil jij een 'Nieuw in Randmeren' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Westland.

adv.