Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zeventien gratis watertappunten in Harderwijk, Ermelo en Putten

Door Nicole Berkouwer 7 augustus 2019

We hebben in Nederland ongelooflijk schoon kraanwater! Duizend keer zo goedkoop als water uit een fles en minstens vierhonderd keer minder slecht voor het milieu. Alleen maar voordelen dus. Daarom een fijn lijstje met zeventien (!) plekken waar je gratis water tapt in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis water in Putten

Laten we beginnen in Putten, hier zijn niet zo heel veel watertappunten, maar toch twee! En deze zijn allebei te vinden op strand Nulde.

Gratis drinkwater in Ermelo

In Ermelo zijn vier gratis watertappunten. Ook op strand Horst vind je er twee!  Maar in de binnenstad tap je ook snel en makkelijk een flesje water vol. Je vindt ze bij VVV Ermelo aan het begin van het centrum. En ook op de hoek van het Raadhuisplein en Stationstraat in Ermelo staat een gratis watertappunt.

Harderwijk

En in onze Hanzestad zijn maarliefst 8 (!) gratis watertappunten. Laten we beginnen in Harderwijk-Zuid, Drielanden. Daar vind je nabij het Muziekpad het eerste watertappunt.

Muziekpad, watertappunt

Zeepad en Klaproospad, Harderwijk

Vlakbij het Zeepad vind je de volgende watertap en ga je naar Stadsweiden, dan vind je ook daar een gratis waterpunt bij het Klaproospad.

Watertappunt
Zeepad en Klaproospad watertappunt

Marsdiep, Harderwijk

We gaan verder richting Harderwijk Noord, daar vinden we bij Marsdiep, het Vliepad watertappunt nummer 4. Daarmee zitten we op de helft van de acht watertappunten in Harderwijk. In het centrum zijn ook vier watertappunten, scroll door naar de volgende pagina’s voor een makkelijk overzicht van de binnenstad.

watertap
Vliepad, watertappunt

Binnenstad Harderwijk

En de laatste vier watertappunten vind je in de binnenstad van Harderwijk. Geniet van het gratis water! Benieuwd waar je nog meer gratis water kan tappen in Nederland, klik dan hier.

watertappunt
Binnenstad Harderwijk, Watertappunten

Lees ook:

Korting op je eten in Ermelo en Putten

Hapje eten voor een mooie prijs? TheFork heeft op dit moment leuke samenwerkingen met een paar resta...
Olifantenpaadjes in Harderwijk

Olifantenpaadjes in Harderwijk, Ermelo en Putten: weet jij ze te vinden?

“Olifanten-wàt?!” Olifantenpaadjes zijn onofficiële paden die wij met z’n allen hebben gemaakt omdat...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.